ειδήσεις

Η Gigabyte παρουσιάζει Z68 μητρικές

Η Gigabyte Technology υιοθέτησε με την σειρά της το Z68 Express chipset, θα μπορούσαμε να πούμε με αρκετά δυναμικό τρόπο αφού δεν αρκέστηκε στην διάθεση δυο ή τριών μητρικών και αυτό φαίνεται από τον αριθμό των Z68 μητρικών που παρουσίασε (έντεκα).
Εικονιζόμενες παρακάτω λεπτομερέστερα, η προσφορά Z68 περιλαμβάνει εννιά ATX μοντέλα και δύο micro ATX. Προφανώς όλα υποστηρίζουν τους επεξεργαστές Sandy Bridge (LGA1155), περιλαμβάνουν την τεχνολογία Smart Response (η οποία επιτρέπει υβριδικές διατάξεις SSD+HDD) και συνοδεύονται από την εφαρμογή Touch BIOS για τα Windows, ενώ είναι εξοπλισμένες επίσης με τέσσερα DDR3-2200+ σλοτ μνήμης.
Οκτώ από αυτές έχουν σχεδιασμό Ultra Durable 3, δέκα έχουν δύο ή περισσότερα PCI-Express x16 slots επιτρέποντας διατάξεις SLI ή CrossFireX (μόνο η GA-Z68A-D3-B3 έχει ένα PCIe x16 slot) και όλες διαθέτουν κάρτα ήχου 7.1 καναλιών, πολλαπλές θύρες SATA 6.0 Gbps και SATA 3.0 Gbps, Gigabit Ethernet, συνδεσιμότητα USB 3.0 και παρέχουν υποστήριξη σε σκληρούς δίσκους χωρητικότητας 3+TB. Οι μητρικές Gigabyte Z68 ήδη έχουν πάρει τον δρόμο τους για τα καταστήματα.

About Freegr network

Από το Blogger.