ειδήσεις

Asus Sabertooth 990FX (AM3+) μητρικής

ΠΡΙΝ από μέρες η AMD θέλησε να παρουσιάσει επίσημα τους πρώτους της επεξεργαστές που θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική Bulldozer, toyw FX Series με την κωδική ονομασία Zambezi, αλλά ωστόσο υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που μπορούμε να ασχοληθούμε μέχρι την παρουσίασή τους.
Μέλος της σειράς προιόντων TUF series η νέα μητρική της Asus, αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, εντούτοις χαμογέλασε στο φακό για μερικές φωτογοραφίες δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να την θαυμάσουμε. Εικονιζόμενη παρακάτω, η νέα μητρική κάνει χρήση του AMD 990FX / SB950 chipset combo ενώ υποστηρίζει επεξεργαστές τύπου AM3+. Ερχόμενη με MemOK! function διασφαλίσει την εκκίνηση των μνημών ενώ παράλληλα η τεχνολογία ESD την προστατεύει από ηλεκτροστατική εκφόρτιση. Επιπλέον διαθέτει τεχνολογία Thermal Radar που σας επιτρέπει τον έλεγχο της θερμοκρασίας και την ρύθμιση των στrοφών των ανεμιστήρων ανάλογα με τα επίπεδα αυτής.
Επιπλέον εξοπλίζεται με τέσσερα DDR3-2000 memory slots, οχτώ θύρες SATA έξι εκ των οποίων κάνουν χρήση προτύπου επικοινωνίας 6.0 Gbps. Επιπλεον φέρει τέσσερα PCI-Express x16 slots και τέσσερις θύρες USB 3.0. Για την ψύξη της και την αποτελεσματική απαγωγή της θερμότητας φέρει heatsink CeraM!X ενώ η διαθεσιμότητά της αναμένεται τον επόμενο μήνα.

About Freegr network

Από το Blogger.