ειδήσεις

Tο χρονοδιάγραμμα της AMD για τον Ιούνιο

Δεν είναι μυστικό ότι η AMD σχεδιάζει κάποιες πολύ σημαντικές παρουσιάσεις προϊόντων πριν από το τέλος αυτού του τριμήνου, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε τις ακριβής ημερομηνίες. Πάμε λοιπόν να τις δούμε μια προς μια, καθώς το χρονοδιάγραμμα της AMD για τον Ιούνιο διέρρευσε στο διαδίκτυο.
Φυσικά, η αρχή για τα προϊόντα της AMD θα ξεκινήσει στις 1 Ιουνίου στην έκθεση Computex όπου η εταιρία θα παρουσιάσει την πλατφόρμα Sabine η οποία προορίζεται για notebooks (βασισμένη στις Llano A-Series APUs), της σειρά των τσιπ 900 Series (θα υπάρξουν FM1 εκδόσεις για τα Llano και AM3+ εκδόσεις για τα Zambezi/FX Series τσιπ) και την σειρά VISION 2011 (η οποία βασικά περιλαμβάνει όλες τις πλατφόρμες για τα desktop/notebook/netbook όλου του έτους).
Αμέσως επόμενη ημερομηνία είναι η 7η Ιουνίου, όπου η AMD θα παρουσιάσει επίσημα την νέα σειρά επεξεργαστών FX Series (Zambezi) και την AM3+ πλατφόρμα. Τα Zambezi τσιπ των 6/8 πυρήνων θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην E3 στο Λος Άντζελες.
Στις 13 Ιουνίου, το Fusion Developer Summit, το οποίο υποστηρίζεται από την AMD, θα ξεκινήσει στο Σιάτλ και θα εστιάζεται στα συστήματα Fusion. Τίποτα το ιδιαίτερο για τους απλούς χρήστες σε άμεση μορφή.
Τέλος, στις 14 Ιουνίου η AMD θα παραμείνει στην Σιάτλ για το 'Client Launch Event' το οποίο επικεντρώνετε στις πλατφόρμες Sabine (notebook) και Lynx (desktop), αλλά και στην προσφορά VISION 2011. Φυσικά μετά από αυτή την ημερομηνία αναμένονται πολλές ανακοινώσεις φορητών υπολογιστών που βασίζονται στις Sabine/Lynx, καθώς θα έχει δοθεί το πράσινο φως από την AMD.

About Freegr network

Από το Blogger.