ειδήσεις

Gigabyte 990FXA-UD3 με μεγάλη οικονομία...

EΝΩ όλοι περιμένουν την AMD να παρουσιάσει επίσημα τους Bulldozers της, τα chipsets AMD 990FX, 990X και 970 που υποστηρίζουν τους νέους CPU είναι έτοιμα και ώριμα. Μάλιστα οι mobos των Bulldozers είναι ήδη στην αγορά, ώριμες κι αυτές, περιμένοντας...
Αυτες οι μητρικες μπορούν αν χρειαστεί, να φορέσουν και οποιονδήποτε AM3 CPU από την προηγούμενη γενιά. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές σπεύδουν να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στην νέαΑΜ3+ πλατφόρμα και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.
Η Gigabyte έχει να δείξει μια πλήρη γκάμα AM3+ motherboards για να καλύψει όλες τις ανάγκες και τα πορτοφόλια με την GA 990FXA-UD3 να στέκει στην μέση της κατηγορίας και να κερδίζει τις εντυπώσεις με την ποιότητα κατασκευής της και τον εξοπλισμό της.
Η GA-990FXA-UD3 είναι μια κλασικού μεγέθους ATX Form Factor μητρική με διαστάσεις 30.5cm x 24.4cm. Το PCB της είναι πολύ όμορφο, σε μαύρο χρώμα και τα υλικά κατασκευής του είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα όπως All solid capacitors και super ferrite chokes.
Το κύκλωμα τροφοδοσίας είναι φτιαγμένο με ποιοτικότατα Mosfets και σχεδιασμού 8+2 phase VRM.
Οι ψύκτρες είναι κλασσικού σχεδιασμού, χωρις heatpipes, αλλά όμορφες και μεγάλες σε μέγεθος. Είναι αποτελεσματικές αλλά σε αυτό τις βοηθάει και η AMD που εχει σχεδιάσει και κατασκευάσει chipsets υποστήριξης που όταν λειτουργούν είναι δροσερότατα και καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια. Η GA-990FXA-UD3 δέχεται όλους τους ΑΜ3 και ΑΜ3+ επεξεργαστές της AMD. Το κεντρικό της chip είναι το κορυφαίο North Bridge AMD 990FX το οποίο υποστηρίζει HyperTransport 3.0 (HT3) interface με εύρος διαύλου 5.2GT/s

About Freegr network

Από το Blogger.