"Χειρόγραφες" αναζητήσεις στη Google, από συσκευές Android και iOS

Η εποχή που σημαδεύαμε τις οθόνες των κινητών μας με γραφίδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Και παρότι οι σύγχρονες οθόνες αφής και τα "έξυπνα" πληκτρολόγια έλυσαν εν μέρει το πρόβλημα, δεν είναι λίγοι όσοι επιθυμούν από τη συσκευή τους να αναγνωρίζει το γραφικό τους χαρακτήρα.
Σε αυτό τον άξονα η Google ανέπτυξε το πρόγραμμα Handwrite για smartphones και tablets με λειτουργικό Android, αλλά και iOS, με προτεινόμενες εκδόσεις το Android 2.3+ για κινητά και Android 4.0+ για ταμπλέτες και iOS 5+ για όλες τις συσκευές της Apple.

O χρήστης χρειάζεται απλώς να ενεργοποιήσει τη σχετική ρύθμιση "Handwrite" από τα search settings στο google.com. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το σχετικό εικονίδιο στο κάτω δεξί άκρο της οθόνης, επιτρέποντας στο χρήστη να γράψει οπουδήποτε επιθυμεί χρησιμοποιώντας απλώς το δάχτυλό του. Μόλις σταματήσετε το κείμενο θα ελεγχθεί αυτόματα και θα ξεκινήσει η αναζήτηση.
Η υπηρεσία σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά λειτουργεί αρκετά ικανοποιητικά και αποτελεί μια πολύ καλή λύση για όσους έχουν νοσταλγήσει τα stylus.

, , , , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.