ειδήσεις

Οι 5 σημαντικότεροι λόγοι που αξίζει να αναβαθμίσετε σε Windows 8.1

Τα νέα Microsoft Windows 8.1 προσφέρουν σημαντικές αλλαγές και προσθήκες σε σχέση με τον προκάτοχό τουςκαι παρακάτω σας παραθέτουμε τις 5 σημαντικότερες βελτιώσεις για τις οποίες αξίζει να αποκτήσετε το καινούριο OS.
1. Πλήκτρο Έναρξης
Αποτελούσε ένα από τα κυριότερα αιτήματα των χρηστών που παραπονιόντουσαν για το interface της προηγούμενης έκδοσης. Έτσι λοιπόν τα Windows 8.1 διαθέτουν Start button έστω και αν η χρήση του δεν είναι ακριβώς ίδια με το παρελθόν, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Πλέον από εδώ εμφανίζεται μια σελίδα σε πλήρη οθόνη όπου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει κάποιο πρόγραμμα, ή να βρει ένα αρχείο, ή να πραγματοποιήσει μια ρύθμιση.
2. "Έτοιμη για δράση" επιφάνεια εργασίας 
Αν παρόλα αυτά το νέο μενού Έναρξης δεν είναι του γούστου σας, κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να το παρακάμψετε πηγαίνοντας κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας όπου θα έχετε τοποθετήσει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Για να το πετύχετε αυτό αρκεί να ρυθμίσετε από την Γραμμή Εργαλείων την επιλογή για "άμεση μετάβαση στην επιφάνεια εργασία αντί για την το μενού Έναρξης".
3. Περισσότερες εφαρμογές επί της οθόνης
Στα Windows 8 o χρήστης μπορούσε μαζί με την κύρια εφαρμογή να έχει και μια δεύτερη τοποθετημένη στο πλάι. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα για απεικόνιση έως 4 εφαρμογών ταυτόχρονα, αν το επιτρέπει η ανάλυση της οθόνης σας.
4. Ανανεωμένο Store
Το interface του καταστήματος των Windows έχει ανανεωμένη μορφή που επιτρέπει την αποτελεσματικότερη και πιο ευχάριστη αναζήτηση εφαρμογών. Αναμένουμε και την web έκδοση του καταστήματος.
5. Έξυπνες Ρυθμίσεις 
Τέλος στα πέρα-δώθε στον παραδοσιακό Πίνακα Ελέγχου δίνει η έξυπνα σχεδιασμένη Σελίδα Ρυθμίσεων που παρουσιάζει τις τετραπλάσιες επιλογές σε σχέση με τα Windows 8 και σας δίνει απευθείας πρόσβαση σε βασικές επιλογές όπως οι Ρυθμίσεις Οθόνης, Συσκευές, Ποντίκι και Πληκτρολόγιο, ενώ σας δίνει άμεσα βασικές πληροφορίες όπως η κατάσταση της μνήμης και του επεξεργαστή του PC σας.

About Freegr network

Από το Blogger.