ειδήσεις

iOS 7 multitasking, κλείσε τις εφαρμογές

Το κλείσιμο των ανοικτών εφαρμογών είναι πλέον πιο εύκολο και γρήγορο στο iPhone και το iPad χάρη στις βελτιώσεις που θα συναντήσετε στο iOS 7.
ΤΟ MULTITASKING ΣΤΟ IOS 7 ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ APPS 
Η διαδικασία εμφάνισης των εφαρμογών είναι ήδη γνωστή πλέον στο iOS 7. Πατώντας δύο φορές διαδοχικά στο κεντρικό κουμπί του iPhone ή του iPad εμφανίζονται αμέσως όλες οι ανοικτές εφαρμογές που τρέχουν τη δεδομένη στιγμή καθώς και μία προεπισκόπηση κάθε εφαρμογής. Με ένα απλό tap μπορείτε να μεταβείτε στην εφαρμογή που επιλέξατε και να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε. Πώς όμως μπορεί να κλείσει μία ανοικτή εφαρμογή στο iOS 7;
TIP: ΚΛΕΙΣΕ 3 APPS ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ GESTURE ΚΑΙ 3 ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ
iOS 7 multitasking, κλείσε τις εφαρμογές που δε χρειάζεσαι Η απάντηση είναι αρκετά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε την προεπισκόπηση της εφαρμογής προς τα πάνω, σαν να μοιράζετε τα χαρτιά της τράπουλας, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα. Το iOS 7 αναλαμβάνει και κλείνει το app αμέσως αν νομίζετε ότι καταναλώνει επιπλέον μπαταρία, μνήμη και επεξεργαστική ισχύ του iPhone ή του iPad. Με τον ίδιο τρόπο μπορειτε να κλείνετε apps σε iPhone 5S, iPhoen 5C, iPhone 4S, iPhone 4, iPad, iPad mini, iPad mini 2 και φυσικά στο ολοκαίνουριο iPad Air. Tip: Μπορείτε να κλείσετε 3 apps ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας το ίδιο gesture προς τα πάνω με τα 3 δάκτυλα του χεριού σας.

About Freegr network

Από το Blogger.