τεχνολογία

Η SAPPHIRE εντυπωσιάζει με τις νέες R280X κάρτες

Με αιχμή του δόρατος μια νέα γενιά καρτών γραφικών που έχουν σαν βάση την τελευταία τεχνολογία GCN (Graphics Core next) αρχιτεκτονικές από την AMD, η Sapphire Technology ανακοίνωσε σήμερα τις πρώτες υλοποιήσεις για την R9 280X.
Η νέα οικογένεια γραφικών R9 280X από την SAPPHIRE έχει τον gamer σταθερά στο στόχαστρο της αφού με 3GB GDDR5μνήμη με 384bit memory interface και 2048 stream processors αλλά και την υποστήριξη της νεώτερης τεχνολογίαςDirectX 11.2 είναι οικοδομημένη για να παίξει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με τέλεια, ομαλή δράση ακόμη και σε υψηλότερες αναλύσεις, όπως 2560 x 1440. Στην πραγματικότητα η Ultra υψηλή ευκρίνεια του επεξεργαστή γραφικών μπορεί να τροφοδοτήσει ακόμη και τις τεχνολογικά ανεπτυγμένες 4K οθόνες με τη διεπαφή HDMI 1.4. Σύμφωνα την εταιρεία η νέα πρόταση αναμένεται να διατεθεί σε τιμές που ξεκινούν από 200-220 ευρώ.
Η Sapphire παρουσίασε τρία μοντέλα σε αυτό το πρώτο λανσάρισμα της. Η Sapphire R9 S280X TOXIC Edition διαθέτει το συναρπαστικό νέο Tri - Xσχεδιασμό ψύξης που χρησιμοποιεί τα τρία εξελιγμένα τμήματα αεροτομής μαζί με τους κορυφαίους 10 χιλιοστών αγωγούς θερμότητας για να δώσει την πιο ασυναγώνιστη απόδοση ψύξης. Το κομψό περίβλημα της έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να φαίνεται ξεχωριστό , αλλά και για τη καλύτερη δυνατή διαχείριση της ροής του αέρα πάνω από την κάρτα που αποφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα ψύξης. Ο νέος ψυκτήρας, μαζί με ένα υψηλής απόδοσης σύστημα διαχείρισης ενέργειας (10-phase power management system) και τα υπόλοιπα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως το μοναδικό διπλής όψης Black Diamond καθώς και η μεγάλη διάρκεια ζωής των στερεών πυκνωτών της, επέτρεψε στην SAPPHIRE να παραδώσει μέσο του συγκεκριμένου προϊόντος της, σταθερά υψηλότερα επίπεδα ενέργειας διατηρώντας χαμηλές θερμοκρασίες. Ως αποτέλεσμα η TOXIC Edition θα κάνει την εμφάνιση της με την συχνότητα λειτουργίας της GPU να βρίσκεται στα 1100MHz (1150 MHz Core Clock) ενώ η μνήμη θα αγγίζει τα 1600MHz (6400MHz effective).

About Freegr network

Από το Blogger.