Europe

11ο Πανευρωπαϊκό συνέδριο FTTH

Η τελετή απονομής των βραβείων FTTH σήμανε και το τέλος του 11ου Πανευρωπαϊκού Συνέδριου FTTH, το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος στη Στοκχόλμη. Η εκδήλωση, η οποία άνοιξε επίσημα από την Anna-Karin Hatt, Σουηδό Υπουργό Πληροφορικής και Ενέργειας, προσέλκυσε 3.000 συμμετέχοντες από 84 χώρες, 120 top-tier εκθέτες από όλο τον κόσμο, και περιλαμβάνει πάνω από 160 παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας και μελέτες περιπτώσεων από παγκοσμίου φήμης ομιλητές της βιομηχανίας. Το φετινό συνέδριο τόνισε FTTH ανέπτυξε υπηρεσίες και εφαρμογές, με συγκεκριμένες θεματικές ενότητες του συνεδρίου αφιερωμένο σε αυτό το θέμα, και ζωντανές επιδείξεις, συμπεριλαμβανομένων online gaming, τρισδιάστατων εκτυπώσεων και υπηρεσιών eCare στον εκθεσιακό χώρο.
Το 2013, οι τέσσερις χώρες που έχουν επωφεληθεί περισσότερο σε σχέση με τις οπτικές ίνες ήταν η Ισπανία με 2,4 εκατομμύρια νέα σπίτια, η Γαλλία με 710.000, η Πορτογαλία και η Σουηδία με 550.000 η κάθε μία. Αυτό δείχνει ότι ακόμη και χώρες που θεωρούνται «ώριμες», όπως η Σουηδία, έχουν ακόμα μεγαλύτερο περιθώριο για την ανάπτυξη. Υπάρχει ένας νεοεισερχόμενος στην Πανευρωπαϊκή κατάταξη οπτικών ινών στο σπίτι -FTTH : Αφού μπήκε στον χάρτη και η Ελβετία, η οποία ήδη έχει εισχωρήσει με το καταπληκτικό ποσοστό του 2 % των νοικοκυριών βλέποντας μια αύξηση της τάξης του 235 % σε συνδρομητές κατά τους τελευταίους 12 μήνες μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2013. Από τους 73.816 συνδρομητές της Ελβετίας , το 70% ήταν οι νέοι συνδρομητές το 2013 , που είναι το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη .
Ακολουθούν με χαμηλότερα ποσοστά , αλλά πολύ μεγαλύτερους πληθυσμούς οι Τουρκία ( 46 % ) , η Ισπανία ( 39 % ) και η Πολωνία ( 32 % ), ακολουθούν "Πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα και δεν μπορώ να μην το εκφράσω αλλά πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι από τους ανθρώπους κλειδιά (αυτούς που χαράζουν ουσιαστικά την πολιτική σε παγκόσμια επίπεδα), υποτιμούν τον κίνδυνο του να μην δημιουργηθούν οι οπτικές ίνες στα οικιακά δίκτυα αρκετά γρήγορα ", δήλωσε ο Karin Ahl , Πρόεδρος του FTTH Council Europe , στην εναρκτήρια ομιλία της στο η Διάσκεψη FTTH . «Μέσα στα επόμενα 30 χρόνια , το 70 % της οικονομίας είναι πολύ πιθανό να οδηγείται από επιχειρήσεις και προϊόντα που δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα εμείς σήμερα».

About Freegr network

Από το Blogger.