Ρομαντικό κλίμα του Αγ. Βαλεντίνου; Η Toshiba έχει προτάσεις!

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει …απειλητικά και εσείς ψάχνετε τρόπο να γλυτώσετε από τις καρδιές, τις ρομαντικές ταινίες και τις μπαλάντες; Δοκιμάστε τονεναλλακτικό Άγιο Βαλεντίνο της ToshibaΓια τους περισσότερους η γιορτή των ερωτευμένων είναι συνυφασμένη με ρομαντικές μπαλάντες. Η Toshiba προτείνει εναλλακτική μουσική για δύο χρησιμοποιώντας τον κορυφαίο φορητό υπολογιστή Qosmio X70-A. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί μπορούν να εγκαταστήσουν το karaoke και να εντυπωσιάσουν με κομμάτια όπως το "Use somebody" των Kings of Leon και το "Play with Fire" των The Rolling Stones. Ο Qosmio X70-A είναι εξοπλισμένος με τέσσερα ηχεία Harman Kardon με λειτουργία Slip Stream, ήχο DTS Studio και ισχύ 20 W. Με τέτοιες μουσικές προδιαγραφές σας επιτρέπει να χαθείτε στη μουσική και να περάσετε μια εναλλακτική Γιορτή των Ερωτευμένων.

Ψάχνετε τρόπο να …γλυτώσετε το ρομαντικό κλίμα του Αγ. Βαλεντίνου; Η Toshiba έχει προτάσεις!


Η 14η Φεβρουαρίου είναι η μέρα των ρομαντικών κομεντί και των δακρύβρεχτων αισθηματικών ταινιών. Ωστόσο, το ίδιο αποτέλεσμα μπορείτε να έχετε με τρομακτικά θρίλερ, που θα κάνουν το άλλο σας μισό να πέσει στην αγκαλιά σας. Ή να παρακολουθήσετε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με σπέσιαλ εφέ για να φτιάξετε ατμόσφαιρα.
Ότι κι αν επιλέξετε θα πρέπει η εικόνα να είναι καθαρή και κορυφαίας ποιότητας για να έχετε το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η εντύπωση που δίνει η σειρά L7της Toshiba. Με ανάλυση Full HD 1080p, edge LED backlit και τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας AMR200 (Active Motion & Resolution) η συσκευή σας δίνει δυνατή εικόνα και σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τις πιο γρήγορες σκηνές δράσης με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

Ψάχνετε τρόπο να …γλυτώσετε το ρομαντικό κλίμα του Αγ. Βαλεντίνου; Η Toshiba έχει προτάσεις!

Εκδρομή το Σαββατοκύριακο; Μπορεί να γίνει πιο συναρπαστική με το 8'' tablet Toshiba Encore. Η συσκευή διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα των Windows 8.1, καθαρή και φωτεινή οθόνη με ευρεία γωνία θέασης.Προσφέρει καταπληκτική ποιότητα εικόνας και είναι η καλύτερη λύση για να παρακολουθείτε ταινίες ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Η τεχνολογία Multi-Touch σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διαδραστική ψυχαγωγία οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το Encore μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητη συσκευή για Xbox games, multimedia player ή e-book reader.

, , , , , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.