τεχνολογία

Επαγγελματικές λύσεις Α3 φωτοαντιγραφικών από τη Samsung

Η Samsung Electronics Hellas κυκλοφορεί από τις αρχές Μαρτίου για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, έγχρωμα και μονόχρωμα φωτοαντιγραφικά Α3, ενισχύοντας το εύρος των εκτυπωτικών λύσεων που προσφέρει. Συγκεκριμένα, τα έγχρωμα φωτοαντιγραφικά C9252NA και C9352NA και τα μονόχρωμα 8230NA και 8240NA απαντούν πλήρως στις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ τα έγχρωμα φωτοαντιγραφικά C9201NA, C9251NA και C9301NA και τα μονόχρωμα 8123NA και 8128NA καλύπτουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προσφέροντας μοναδικές επαγγελματικές λύσεις εκτύπωσης.
Τα νέα Α3 φωτοαντιγραφικά προσφέρουν σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που διευκολύνουν τη ροή εργασιών μίας επιχείρησης: -Επεξεργαστή 1GHz Dual Core: Με τον 1GHz διπύρηνο επεξεργαστή τους προσφέρουν γρήγορη εκτύπωση και σάρωση. -Έξυπνο περιβάλλον εργασίας (UI): Χάρη στο έξυπνο περιβάλλον εργασίας (User Interface) που διαθέτουν, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίζει και να διαχειρίζεται ακόμα και τις πιο περίπλοκες εργασίες εύκολα και γρήγορα.
 -Μοντέρνο σχεδιασμό: Τα Α3 φωτοαντιγραφικά της Samsung διαθέτουν ‘compact’, μοντέρνο σχεδιασμό, περιορίζοντας το χώρο που καταλαμβάνουν στην επιχείρηση και, έτσι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε μικρά γραφεία. -Μοναδική ποιότητα εκτύπωσης: Η λειτουργία ReCP (Rendering Engine for Clean Page) εγγυάται επαγγελματική απόδοση ποιότητας με ευκρινές κείμενο και καθαρές εικόνες με εντυπωσιακά ζωντανά χρώματα. -Μεγαλύτερη οικονομία: Με τη χρήση του All-in-One Board, τα Α3 φωτοαντιγραφικά της Samsung περιορίζουν την κατανάλωση ενέργειας μέχρι και 44,2% σε σχέση με την τυπική κατανάλωση ενέργειας που προσφέρει ένα συμβατικό board. Επιπλέον, μέσω της χρήσης του Eco Mode, οι επιχειρήσεις μπορούν να περιορίσουν τα λειτουργικά έξοδα, μειώνοντας σημαντικά τη χρήση χαρτιού και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

About Freegr network

Από το Blogger.