cloudpc

Αποδοτικότητα και Ασφάλεια IT:Βάση Οθόνης Cloud Philips

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, συμβάλλει στη βελτίωση λειτουργίας των τμημάτων IT με την ευκολία all-in-one που προσφέρει η Βάση Οθόνης Cloud Philips. 
Οι χρήστες απλά προσαρμόζουν τη Philips οθόνη τους στη βάση και συνδέονται απευθείας στο εταιρικό τους περιβάλλον Virtual Desktop Infrastructure (VDI) για πρόσβαση σε κεντρικές εφαρμογές πληροφορικής και αποθήκευση δεδομένων με ασφάλεια. Προσφέροντας ευελιξία, εύκολη διαχείριση και απόλυτη ασφάλεια – σε συνδυασμό με την εκθαμβωτική ποιότητα εικόνας των οθονών Philips – η Βάση Οθόνης Cloud Philips θα μπορούσε να αποτελεί την εξυπνότερη ΙΤ επιλογή για μια εταιρία.
Ευελιξία all-in-one
Η ολοκαίνουρια Βάση Οθόνης Philips φέρνει το VDI πιο κοντά στις επιχειρήσεις, παρέχοντας όλα τα οφέλη της διατήρησης των δεδομένων και του λογισμικού στον κεντρικό διακομιστή και περιορίζοντας την ανάγκη για υπολογιστική ισχύ σε ξεχωριστούς Η/Υ. Διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις - τη SB4B1927VB για υποδομή VMware και τη SB4B1927CB για Citrix – η Βάση Οθόνης Cloud Philips αποτελείται από ένα έξυπνο, εργονομικό stand στο οποίο οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν κάθε οθόνη Philips των σειρών S, P και B, από 19 έως 29 ίντσες και να συνδεθούν με το εταιρικό τους VDI. Δεν απαιτείται ξεχωριστός επιτραπέζιος ή φορητός υπολογιστής, ενώ οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ποντίκι ή πληκτρολόγιο απευθείας στη βάση. Με ένα τέτοιο σύστημα είναι πλέον εύκολο να διατηρηθεί τακτοποιημένος ο χώρος εργασίας.
Εξυπνότερη διαχείριση IT
Τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει σε ένα τμήμα IT το VDI είναι η αποδοτικότητα του κόστους, η ασφάλεια και η εύκολη διαχείριση. Οι διαχειριστές ΙΤ μπορούν να διατηρήσουν υψηλή ασφάλεια και προστασία σε όλη την εταιρία καθώς το περιβάλλον VDI διαχειρίζεται από ένα μόνο σημείο, συνεπώς περιορίζει την πιθανότητα μη επιθυμητά λογισμικά να εγκαθίστανται στο σύστημα. Όλα τα δεδομένα είναι ασφαλισμένα στο Cloud και συγχρονίζονται με τον κεντρικό διακομιστή – έτοιμα για άμεση χρήση.
H Βάση Οθόνης Cloud Philips παρέχει καθαρές και αξιόπιστες IT υπηρεσίες σε όλη την εταιρία. Με εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση, η Βάση μετατρέπει μια οθόνη σε zero-client με χαμηλό κόστος καθώς οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπάρχουσες οθόνες Philips, χωρίς πρόσθετες δαπάνες σε νέο εξοπλισμό. Απλώς συνδέεται στο Virtual Desktop Infrastructure που έχει ήδη εγκαταστήσει η επιχείρηση. Η δυνατότητα εξοικονόμησης πόρων είναι εντυπωσιακή: μια επιχείρηση που διαθέτει την τεχνολογία zero-client και χρησιμοποιεί τη Βάση Οθόνης Cloud Philips μειώνει το συνολικό κόστος του IT περιορίζοντας τα έξοδα αγοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Επιπλέον, διαθέτει πληθώρα συνδέσεων όπως η διπλή DVI έξοδος για επέκταση διπλής οθόνης, το μικρόφωνο και ο ήχος για διαδικτυακές συνεδριάσεις, USB και LAN. Έτσι η Βάση Οθόνης Cloud Philips με τις ικανότητες SmartConnect αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο παραγωγικότητας.

About Freegr network

Από το Blogger.