freegr.gr

Τα devolo Home Control στο 2014 Broadband World Forum

Η devolo, εστιάζει στην απλότητα, όταν πρόκειται για τα έξυπνα προϊόντα οικιακού ελέγχου, devolo home control. Όλο το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο για τους τελικούς καταναλωτές τόσο στην εγκατάσταση όσο και στην επέκταση ή τροποποίησή του.
Η εγκατάσταση, ρύθμιση και ο έλεγχος του συστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω smartphone, tablet και PC. Η devolo παρέχει με αυτόν τον τρόπο, μια διαισθητική εφαρμογή για όλα τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα, ενώ τα devolo home control, μπορούν να λειτουργούν από οπουδήποτε στον κόσμο, μέσω μιας σύνδεσης στο Internet.
Τα devolo Home Control βασίζονται στην τεχνολογία αιχμής Z-Wave® 
H devolo βασίζεται για τη διασύνδεση αισθητήρων και ενεργοποιητών, στην τεχνολογία αιχμής Z-Wave®. Η κατασκευή τους επιτρέπει την απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των επιμέρους στοιχείων σε όλο το σπίτι, χωρίς να εμποδίζεται από κατασκευαστικά ζητήματα του σπιτιού. Την ίδια στιγμή, η Z-Wave® προσφέρει ένα τόσο υψηλό επίπεδο ασφαλείας για τους τελικούς χρήστες, που προστατεύει τις ευαίσθητες περιοχές του σπιτιού. Εκτός από την Z-Wave®, η devolo ενσωματώνει επίσης και την τεχνολογία Powerline dLAN® στην κεντρική μονάδα του Home Control, γεγονός που επιτρέπει την αποτελεσματική ενσωμάτωση στο οικιακό δίκτυο και είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους πάνω από 10 εκατομμύρια υφιστάμενους πελάτες devolo.
Πλήρης χαρτοφυλάκιο για ευκολία, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας 
Από την αρχή τα devolo home control έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν όλες του σχετικούς χώρους του έξυπνου σπιτιού. Εκτός από τους αισθητήρες και τους ενεργοποιητές για μεγαλύτερη άνεση, ευκολία και ασφάλεια όπως οι εναλλασσόμενες ηλεκτρικές πρίζες, ανιχνευτές κίνησης και ανιχνευτές καπνού, η σειρά home control δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας. Σε συνεργασία με την εταιρεία danfoss, προσφέρει ένα έξυπνο σύστημα ελέγχου θέρμανσης που επιτρέπει τον ενεργειακά αποδοτικό έλεγχο της θερμοκρασίας. Το switch και ο διακόπτης μετρητής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας των ηλεκτρικών συσκευών.

About Freegr network

Από το Blogger.