freegr.gr

Nexus Player, αντί για Apple TV με λειτουργίες παιχνιδοκονσόλας

Με τη συνεργασία της Asus, η Google παρουσίασε σήμερα και το Nexus Player το οποίο μπορεί να θεωρηθεί η απάντηση της εταιρείας στο Apple TV, στη συνεχιζόμενη προσπάθεια της εταιρείας να κάνει τη διαφορά στην τηλεόραση.
Με τιμή $99, το Nexus Player στηρίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή της σειράς Intel Atom με 1 GB RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Το υποσύστημα γραφικών είναι το PowerVR Series 6 που υπόσχεται πολύ καλά γραφικά στα παιχνίδια, μια από τις λειτουργίες που προορίζεται η συσκευή με τη Google να κυκλοφορεί μάλιστα ειδικό χειριστήριο.
Η πλατφόρμα του Android TV είναι πλέον πιο εύκολη στο χειρισμό από την παλαιότερη προσπάθεια της εταιρείας, το Google TV ενώ όσοι προετοίμαζαν την αγορά του Chromecast, η Google την καθιστά άσκοπη αφού στην περίπτωση του Nexus Player έχει ενσωματώσει όλες τις λειτουργίες του. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να προχωρήσει σε streaming των αγαπημένων του εφαρμογών αλλά και τη μετάδοση του περιεχομένου ενός PC, smartphone ή tablet, στην τηλεόραση.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Nexus Player θα κυκλοφορήσει από την ερχόμενη Παρασκευή, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Site: Google Nexus Player

About Freegr network

Από το Blogger.