ειδήσεις

Η Microsoft γιορτάζει την κυκλοφορία του Windows 10 σε όλο τον κόσμο

Περισσότερα από 110 καταστήματα της Microsoft θα γιορτάσουν την κυκλοφορία των Windows 10 στις Η.Π.Α, στον Καναδά και στο Πουέρτο Ρίκο

Η Microsoft ανακοίνωσε τα σχέδια της σχετικά με την κυκλοφορία των Windows 10 στις 29 Ιουλίου, σύμφωνα με τα οποία θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τους fans, συνεργασίες με χιλιάδες καταστήματα, συμπεριλαμβανόμενων όλων των καταστημάτων της Microsoft, μια νέα διαφημιστική καμπάνια καθώς και μια νέα πρωτοβουλία, διάρκειας ενός χρόνου, για να τιμήσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που κάνουν τη διαφορά σε όλο τον κόσμο. Τα Windows 10, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά ως δωρεάν αναβάθμιση*, προσφέρουν μια ευέλικτη και γνώριμη εμπειρία, η οποία είναι πιο ασφαλής και αυτόματα ενημερωμένη. Νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως η Cortana, ο Microsoft Edge και η ενσωμάτωση του Xbox, καθιστούν τα Windows 10, τα καλύτερα Windows που έχουν κυκλοφορήσει.




Ο Yusuf Mehdi, corporate vice president of Windows and Devices Marketing της Microsoft, δήλωσε:

“Τα Windows 10 σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να στηρίζουν τους ανθρώπους να κάνουν σπουδαία πράγματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουμε την κυκλοφορία των Windows 10 με τους fans μας. Θα σηματοδοτήσουμε την κυκλοφορία του Windows 10 με τον εορτασμό των ανθρώπων και των επιχειρήσεων που αναβαθμίζουν τον κόσμο καθημερινά, βοηθώντας τους να κάνουν περισσότερα στις κοινότητές τους”

Παγκόσμιες εκδηλώσεις κυκλοφορίας για τους fans των Windows
Οι fans των Windows συνέβαλλαν στη διαμόρφωση των Windows 10, με πολύτιμα σχόλια από πέντε εκατομμύρια Windows Insiders. Οι Windows Insiders θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν τα Windows 10 ενώ είναι καλεσμένοι να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τους fans των Windows 10 σε 13 πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες περιλαμβάνουν το Σύδνεϋ, το Τόκυο, τη Σιγκαπούρη, το Πεκίνο, το Νέο Δελχί, το Ντουμπάι, τη Ναϊρόμπι, το Βερολίνο, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Μαδρίτη, το Λονδίνο, το Σάο Πάολο και τη Νέα Υόρκη. Οι εκδηλώσεις για τους fans θα προσφέρουν πολλές δραστηριότητες, βιωματικές επιδείξεις, ψυχαγωγία και την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα Windows.

Περισσότερα από 110 καταστήματα της Microsoft θα γιορτάσουν την κυκλοφορία των Windows 10 στις Η.Π.Α, στον Καναδά και στο Πουέρτο Ρίκο. Σε επιλεγμένα καταστήματα της Microsoft, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Windows 10 pop-up demos, να κερδίσουν δώρα, giveaways και πολλά ακόμη. Τα καταστήματα της Microsoft έχουν δεσμευτεί στο να προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές, εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση, ενώ θα περιλαμβάνουν υπηρεσίες Answer Desk καθώς και δωρεάν workshops μέσα στα καταστήματα, τα οποία έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους να μάθουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα Windows 10.

Καταστήματα σε όλο τον κόσμο, όπως τα Best Buy, Bic Camera, Croma, Currys/PC World, Elkjøp, Incredible Connection, Jarrir, Media Markt, Staples, Yamada, Yodobashi, Wal-Mart, και πολλά ακόμη, θα υλοποιήσουν προγράμματα εξυπηρέτησης πελατών που θα βοηθήσουν τους χρήστες να αναβαθμίσουν με μεγαλύτερη ευκολία, αναφέρει το techgear.gr. Οι υπηρεσίες Tech Bench θα παρέχουν υποστήριξη στους χρήστες που θα θέλουν να αναβαθμίσουν σε Windows 10, υπηρεσίες για μεταφορά δεδομένων που θα τους βοηθήσουν να μεταφέρουν αρχεία από παλαιότερους υπολογιστές σε καινούργιους υπολογιστές, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν ειδικά σχεδιασμένους χώρους όπου θα μπορούν να δοκιμάσουν τα Windows 10.

Παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια η οποία γιορτάζει μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση
Μια νέα παγκόσμια καμπάνια για Windows 10, η οποία θα τιμήσει τη νεότερη γενιά, προσκαλεί όλο τον κόσμο να συμμετέχει μαζί μας σε μια νέα εποχή. Στις 20 Ιουλίου στις Η.Π.Α και στις 29 Ιουλίου παγκοσμίως, το πρώτο κύμα τηλεοπτικών και ψηφιακών διαφημίσεων θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο τα Windows 10 προφέρουν μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση σχετικά με το πώς κάνουμε κάποια πράγματα. Η προσέγγιση αυτή ζωντανεύει με χαρακτηριστικά όπως το Windows Hello και τον Microsoft Edge.

Η πρωτοβουλία Upgrade Your World αναζητά την έμπνευση
Η νέα πρωτοβουλία Upgrade Your World, διάρκειας ενός χρόνου, τιμά εκείνους που εμπνέουν και στηρίζουν τους υπόλοιπους και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του οράματος της Microsoft, σύμφωνα με το οποίο θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους να πετυχαίνουν περισσότερα μέσω της τεχνολογίας.

Η Microsoft θα συνεργαστεί με 10 παγκόσμιους και 100 εθνικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για ένα χρόνο, κατά τη διάρκεια της πρωτοβουλίας, ώστε να τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν τον κόσμο. Θα πραγματοποιήσει επένδυση συνολικής αξίας $10 εκατομμυρίων σε μετρητά ώστε να υποστηριχθούν οι αποστολές τους και να προωθηθούν οι σκοποί τους. Οι παγκόσμιοι οργανισμοί που θα συμμετέχουν είναι οι CARE, Code.org, Keep a Child Alive, Malala Fund, Pencils of Promise, Save the Children, Special Olympics, The Global Poverty Project, και ο The Nature Conservancy. Η Microsoft θα συνεργαστεί με αυτούς τους οργανισμούς σε projects και πρωτοβουλίες που στοχεύουν να αναβαθμίσουν τον κόσμο, μέσω ενός συνδυασμού τεχνολογίας, χρηματικής ενίσχυσης, και δημιουργίας κοινών καμπανιών με στόχο την αυξηθεί η ευαισθητοποίηση.

Από τις 29 Ιουλίου, η Microsoft και οι συνεργάτες της θα προσκαλέσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο ώστε να προτείνουν τον 10ο παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θα συμμετέχει. Επίσης, θα ενθαρρύνουν το κοινό να συμμετέχει και να μοιραστεί τις μικρές και τις μεγάλες ενέργειες που κάνουν ώστε να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία τους αλλά και έξω από αυτή, χρησιμοποιώντας το #UpgradeYourWorld.

Εκτός από τους παγκόσμιους συνεργάτες, η Microsoft θα συμμετέχει μαζί με τους fans και τους συνεργάτες της τον Σεπτέμβριο, ώστε να επιλέξουν 10 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε κάθε μια από τις 10 χώρες – Αυστραλία, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιαπωνία, Κένυα, Μεξικό, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Η.Π.Α – με σκοπό να λάβουν και εκείνοι χρηματική ενίσχυση και τεχνολογία που θα τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν τον κόσμο των τοπικών κοινωνιών τους.

Η Microsoft χαρίζει στους εργαζομένους της σε όλο τον κόσμο μια επιπλέον μέρα άδεια ώστε να γίνουν εθελοντές στην κοινότητα τους οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο. Στις 29 Ιουλίου, χιλιάδες από αυτούς τους υπαλλήλους θα εργαστούν εθελοντικά με στόχο να αναβαθμίσουν τις κοινωνίες τους, προς τιμήν της κυκλοφορίας των Windows 10.

About Freegr network

Από το Blogger.