τεχνολογία

Χριστούγεννα 2015: Αγοράζοντας παιχνιδοκονσόλα οκ;

Χριστούγεννα 2015: Αγοράζοντας κονσόλαΓια τους μικρότερους είναι τα έσοδα από τα κάλαντα. Για τους μεγαλύτερους είναι το δώρο που τους καταβάλλει ο εργοδότης τους –για εκείνους τους τυχερούς τέλος πάντων που παίρνουν ακόμα δώρο.
Για τους υπόλοιπους… ενδιάμεσους είναι τα χαρτζιλίκια από γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και λοιπούς συγγενείς. Το μόνο βέβαιο είναι πως το έξτρα ρευστό των Χριστουγέννων, προσφέρεται για αγορά κονσόλας, κάτι που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τις προσφορές των καταστημάτωντα οποία, αν μη τι άλλο, είναι αρκετά πιο… γενναιόδωρα σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Για εσάς που σκέφτεστε μια τέτοια αγορά λοιπόν, κάναμε τη βόλτα μας στα καταστήματα της ελληνικής αγοράς, βρήκαμε τα πακέτα που αξίζουν περισσότερο απ’ τα υπόλοιπα και σας τα προτείνουμε!

Οι πιο ελκυστικές προτάσεις αφορούν το Xbox One: το σύστημα της Microsoft θα γίνει δικό σας σε συνδυασμό με αρκετά παιχνίδια σε τιμές που παίζουν γύρω στα 400€. Ακολουθεί το PS4 με λίγα αλλά καλά bundles, ενώ έχουμε συμπεριλάβει και προτάσεις για τις κονσόλες παλαιότερης γενιάς, ταPS3 και Xbox 360, χωρίς να ξεχάσουμε και τα υπόλοιπα συστήματα. Θυμηθείτε ότι σε αρκετές περιπτώσεις βέβαια τα στοκ είναι περιορισμένα, γι’ αυτό αν το έχετε πάρει απόφαση, καλό θα ήταν να μην αφήσετε τις αγορές σας για την τελευταία στιγμή: δεν θέλετε να απογοητευτείτε, σωστά;

Σημείωση: τα links που παραθέτουμε είναι ενδεικτικά. Αν ανακαλύψετε καλύτερες ή νέες προσφορές, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα σχόλια για να τις αναφέρετε.

Xbox One

Με 369€ παίρνετε την έκδοση των 500 GB μαζί με το FIFA 16.
Με 399€ παίρνετε την έκδοση του 1 TB μαζί με το Fallout 4, το Fallout 3 μέσω backwards compatibility και το Halo 5: Guardians.
Δημοσιευμένη Εικόνα
Με 399€ παίρνετε την έκδοση του 1 TB μαζί με το Fallout 4, το Fallout 3 μέσω backwards compatibility και το Rise of the Tomb Raider.
Με 399€ παίρνετε την έκδοση του 1 TB μαζί με το Fallout 4, το Fallout 3 μέσω backwards compatibility και το Star Wars Battlefront.
Με 399€ παίρνετε την έκδοση του 1 TB μαζί με το Rise of the Tomb Raider, το Tomb Raider – Definitive Edition και το Halo 5: Guardians.
Δημοσιευμένη Εικόνα
Με 399€ παίρνετε την έκδοση του 1 TB μαζί με το Rise of the Tomb Raider, το Tomb Raider – Definitive Edition και το NBA 2K16.
Mε 399€ παίρνετε την έκδοση του 1 TB μαζί με το Gears of War: Ultimate Edition, το Rare Replay, το Ori and the Blind Forest και το Halo 5: Guardians.

PS4

Με 339€ παίρνετε την έκδοση των 500 GB με το Middle-earth: Shadow of Mordor – Game of the Year Edition.
Με 399€ παίρνετε την έκδοση των 500 GB με το Driveclub, το The Last of Us – Remastered και το LittleBigPlanet 3.
Δημοσιευμένη Εικόνα
Με 409€ παίρνετε την έκδοση του 1 TB με το Assassin’s Creed Syndicate και το Watchdogs.
Με 429€ παίρνετε την έκδοση των 500 GB με το Uncharted: The Nathan Drake Collection, το Assassin’s Creed Syndicate και κάρτα 3 μηνών για το PS Plus.
Με 449€ παίρνετε την έκδοση του 1 TB με το NBA 2K16, δεύτερο χειριστήριο DualShock 4 και κάρτα 3 μηνών για το PS Plus.
Δημοσιευμένη Εικόνα
Με 459€ παίρνετε την έκδοση του 1 TB με το Bloodborne, το Uncharted: The Nathan Drake Collection και το God of War III: Remastered.

Xbox 360

Με 189€ παίρνετε την έκδοση των 500 GB με το Forza Horizon 2.
Με 239€ παίρνετε την έκδοση των 500 GB με το Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Fable Anniversary, Grand Theft Auto IV: Complete Edition, Batman: Arkham Origins και Battlefield 4.

PS3

Με 219€ παίρνετε την έκδοση των 12 GB με το Batman: Arkham Origins, το Metal Gear Rising: Revengeance και το Star Trek.
Με 259€ παίρνετε την έκδοση των 12 GB με το NBA 2K16, χειριστήριο Strike FX και καλώδιο IHD 4100.
Δημοσιευμένη Εικόνα

Wii U

Με 239,90€ παίρνετε την έκδοση των 8 GB με τα Super Smash Bros., New Super Mario Bros U, New Super Luigi U και το Amiibo του Pikachu.

3DS/2DS

Με 109,90€ παίρνετε την έκδοση σε μπλε χρώμα του 2DS με το New Super Mario Bros. 2.
Με 169,90€ παίρνετε την έκδοση σε ροζ χρώμα του 3DS XL με το Hello Kitty & Friends.
Δημοσιευμένη Εικόνα

PS Vita

Με 169,90€ παίρνετε την έκδοση Wi-Fi 2004 με το Injustice: Gods Among Us, Batman: Arkham Origins - Blackgate, God of War: Chains of Olympus, Killzone: Liberation, PlayStation All-Stars Battle Royale και κάρτα μνήμης 8 GB.
Με 169,90€ παίρνετε την έκδοση Wi-Fi 2004 με το Invizimals: The Resistance, το Muppets: Movie Adventures και κάρτα μνήμης 8 GB.

About Freegr network

Από το Blogger.