τεχνολογία

Η Epson παρουσιάζει τον SureColor SC-P5000

Ο SureColor SC-P5000 έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αντικαταστήσει το δημοφιλές μοντέλο Stylus Pro 4900 και να συμπληρώσει τη σειρά SureColor με μελάνι HDX, η οποία περιλαμβάνει επίσης τα μοντέλα SC-P7000 (24 ιντσών) και SC-P9000 (44 ιντσών).
Διατίθεται σε δύο επιλογές: η μία με σετ μελανιών που περιλαμβάνει το βιολετί για έλεγχο τυπογραφικών δοκιμίων pre-press για διαφημιστές, κατασκευαστές και σχεδιαστές, ώστε να διασφαλίζεται η ακρίβεια των χρωμάτων σε συσκευασίες, υλικά μάρκετινγκ και εταιρικά υλικά, ενώ η άλλη περιλαμβάνει το σετ μελανιών LLK και απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους και καλλιτέχνες που επιθυμούν να αποτυπώνουν τις λεπτομέρειες, τα χρώματα και την αντίθεση των αρχικών έργων τους με απόλυτη τελειότητα. Ο SC-P5000 προσφέρει μια σειρά νέων δυνατοτήτων, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ή εμπλουτιστεί με βελτιώσεις ώστε να διασφαλίζουν αξιόπιστη καθημερινή λειτουργία και ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων συντήρησης.
Σε αυτές περιλαμβάνονται τα νέα καλύμματα και μέσα σφράγισης για τον περιορισμό της διείσδυσης σκόνης, ο βελτιωμένος αυτόματος έλεγχος ακροφυσίων και η διαδικασία καθαρισμού με οδηγίες. Η χρωματική ακρίβεια αντιστοιχεί μόνο με την ποιότητα εκτύπωσης του SC-P5000, ο οποίος χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης της Epson για τη δημιουργία εκτυπώσεων υψηλής ανάλυσης με υψηλή αντοχή στο χρόνο. Το μέγεθος των σταγονιδίων 3,5 pl και η ανάλυση 2.880×1.440 dpi διασφαλίζουν ευκρινή και λεπτομερή αποτελέσματα, ενώ τα μελάνια Ultrachrome HDX προσφέρουν πολύ βελτιωμένη ανθεκτικότητα στο φως.

About Freegr network

Από το Blogger.