HP EliteBook x360 1030 G2 στην CES 2017

Η HP είχε στο περίπτερο της στην έκθεση CES 2017 και το νέο EliteBook x360 1030 G2, το οποίο στοχεύει στην αγορά των επαγγελματιών. Οι επαγγελματίες επίσης μπορούν να υπολογίζουν επίσης σε ένα κομψό και όμορφο ευέλικτο notebook με μεντεσέδες “360°” όπως συμβαίνει και με το Spectre x360 καθώς και σε ένα λεπτό, unibody αλουμινένιο πλαίσιο. 
Η HP υποστηρίζει ότι είναι το business notebook με το μικρότερο προφίλ στην αγορά (14,98 χιλιοστά). Αν και το EliteBook x360 1030 G2 δεν ενσωματώνει διακριτή κάρτα γραφικών όπως το Spectre x360, εξοπλίζεται με επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel Core και πιο συγκεκριμένα με τα μοντέλα Core i5-7200U, 7300U και 7600U με τα γραφικά να τα αναλαμβάνει η iGPU τύπου Intel HD Graphics 620. Μπορεί να εξοπλιστεί με 16GB RAM και με SSD χωρητικότητας από 128GB έως 512GB. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 57Wh και σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να προσφέρει αυτονομία πάνω από 16 ώρες. Επίσης υποστηρίζεται η τεχνολογία HP Fast Charge. 
 Η οθόνη 13,3 ιντσών που προστατεύεται από Gorilla Glass μπορεί να διαθέτει ανάλυση Full HD ή UHD, και χάρη στον ευέλικτο μηχανισμό-μεντεσέ μπορεί να σταθεροποιηθεί σε διάφορα modes, tent mode, conference mode, tablet κ.ά. Επίσης υποστηρίζεται η τεχνολογία Sure View της HP, η οποία μειώνει τις γωνίες θέασης και την ευκρίνεια για όσους βρίσκονται γύρω, και επομένως όσα δείχνει η οθόνη είναι ορατά μόνο από τον χρήστη του. Η τεχνολογία Sure View ενεργοποιείται με το πάτημα ενός πλήκτρου. Μία ακόμη τεχνολογία ασφαλείας είναι η Sure Start, η οποία προστατεύει τον υπολογιστή από επιθέσεις στο BIOS ενώ στα θετικά του υπολογιστή περιλαμβάνεται και η υποστήριξη της τεχνολογίας Windows Hello χάρη στον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων και την IR Camera

, , , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.