τεχνολογία

Δυνατές X299 Workstation μητρικές της ASUS!

Παίρνοντας όλο τον απαραίτητο χρόνο που μπορούσε, η ASUS αποκάλυψε τις πρώτες της X299 Workstation μητρικές της. Οι μητρικές ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο lineup λόγω της πιο προσεγμένης σχεδίασης στα πρότυπα επαγγελματικών συστημάτων και έτσι θα δούμε features που φαίνεται πως απασχολούν περισσότερο όσους έχουν σκοπό να στήσουν ένα επαγγελματικό μηχάνημα παρά κάποιο για gaming και περιστασιακή χρήση.
Η ASUS ανέκαθεν περιόριζε την εμφάνιση στις εν λόγω μητρικές κάτι που θα δούμε να γίνεται και στις τρεις νέες WS X299, τις: WS X299 SAGE, WS X299 PRO και την WS X299 PRO/SE. Η ASUS ισχυρίζεται πως η εν λόγω οικογένεια έχει κατασκευαστεί με στόχο τα multi GPU setups που απαιτούνται από ένα επαγγελματικό περιβάλλον χρήσης, ενώ χαρακτηρίζονται από την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία.
Στο lineup υπάρχουν δύο κλασικές ATX μητρικές ενώ η SAGE έχει ελαφρώς πιο πλατύ προφίλ υποστηρίζοντας ταυτόχρονα έως και 4 GPUs ενώ περιλαμβάνει και δύο Gigabit Ethernet για δικτύωση. Παράλληλα παρέχουν support για έως και 8 DDR4 SIMM slots χρονισμένα στα 4133MHz για απόλυτες επιδόσεις εκεί όπου χρειάζονται. Αυτό που δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι η προτεινόμενη τιμή τους καθώς και τη διαθεσιμότητά τους στην αγορά.

About Freegr network

Από το Blogger.