τεχνολογία

Η ASUS με το νέο Blue Cave AC2600 Router

Η ASUS ανακοίνωσε ένα νέο Wi-Fi router το οποίο ονομάζει Blue Cave AC2600. Η εταιρία θεωρεί ότι το νέο αυτό router, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου έξυπνου σπιτιού, προσφέροντας εκτός από ευκολία χρήσης και ρύθμισης, με την βοήθεια και κατάλληλων εφαρμογών για smartphones, αρκετά χαρακτηριστικά και δυνατότητες για ταχύτατη και ασφαλή διασύνδεση μεγάλου πλήθους συσκευών. Το Blue Cave AC2600 βασίζεται σε Intel Home WiFi chipset με τεχνολογία 802.11ac 4x4 και είναι dual band, υποστηρίζοντας συνδέσεις τόσο στα 2.4GHz όσο και 5GHz. 
Διαθέτει τέσσερις κεραίες, οι οποίες λόγω της ιδιαίτερης σχεδίασής του βρίσκονται στο εσωτερικό του, με την ASUS να ισχυρίζεται ότι μπορεί να επιτύχει ταχύτητα έως και 2600Mbps. Μπορεί να διαχειριστεί πολλαπλές συνδέσεις και να παρέχει υψηλό bandwidth σε μεγάλο αριθμό συσκευών απροβλημάτιστα, ενώ προσφέρει και υποστήριξη για την Alexa της Amazon επιτρέποντας την διαχείριση του οικιακού δικτύου μέσω φωνητικών εντολών.
 Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του η υποστήριξη και για το ανοιχτό πρότυπο IFTTT, λογισμικό προστασίας AirProtection της Trend Micro και λογισμικό γονικού ελέγχου με προηγμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, καθώς και παρακολούθηση της συσκευής και του οικιακού δικτύου μέσω web interface ή εφαρμογής για smartphones. Όσον αφορά τις συνδέσεις του, διαθέτει τέσσερις Gigabit LAN θύρες, μία Gigabit WAN θύρα καθώς και μία USB 3.1 Gen 1 Type A.

About Freegr network

Από το Blogger.