ειδήσεις

Νέα gaming περιφερειακά από την MSI

Η MSI ανακοίνωσε αυτές τις μέρες ένα νέο gaming headset και ένα νέο gaming πληκτρολόγιο, το οποίο μάλιστα προσφέρεται και ως πακέτο με ένα gaming ποντίκι που ήταν ήδη διαθέσιμο στην αγορά. Με τα προϊόντα αυτά η MSI επιχειρεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιφερειακών σε αυτούς που παίζουν ιδιαίτερα συχνά παιχνίδια, αλλά δεν μπορούν να διαθέσουν σημαντικό ποσό χρημάτων. 
Το headset είναι το μοντέλο Immerse GH60 Gaming Headset και είναι κλειστού τύπου, το οποίο σημαίνει ότι καλύπτει πλήρως το αυτί του παίκτη. Διαθέτει σκελετό από ατσάλι για μεγάλη αντοχή στην χρήση και εύκαμπτο κεφαλόδεσμο για όσο το δυνατόν πιο άνετη χρήση. Τα μαξιλαράκια μπορούν να αντικατασταθούν, με την MSI να συμπεριλαμβάνει και ένα υφασμάτινο ζευγάρι, προσφέροντας έτσι μια δεύτερη επιλογή στον χρήστη. 
Η σύνδεσή του headset γίνεται μέσω 3,5'' βύσματος. Το πληκτρολόγιο είναι το μοντέλο Vigor GK40 Gaming Keyboard και διατίθεται τόσο μόνο του, όσο και σε συνδυασμό με το ποντίκι Clutch GM10 Gaming Mouse. Αν και δεν είναι μηχανικό, χρησιμοποιεί μεμβράνη, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει την αίσθηση ενός μηχανικού πληκτρολογίου. Τα πλήκτρα διαθέτουν τεχνολογία anti-ghosting για έως και 20 πλήκτρα. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά η σχεδίαση του έτσι ώστε να επιτρέπει στο νερό να φεύγει, για την περίπτωση που από λάθος πέσει νερό πάνω του και ο οπίσθιος RGB φωτισμός έξι περιοχών, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του λογισμικού Mystic Light, σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα έντασης, υποστηρίζοντας οκτώ διαφορετικά εφέ.

About Freegr network

Από το Blogger.