AMD

AMD X4 Phenom 9600: Δυναμική επιστροφή ή μία από τα ίδια;


-ΤΗΝ Μάχη των εντυπώσεων προσπαθεί να κερδίσει η πράσινη εταιρεία αφού προηγουμένως έχασε την μάχη για εμφάνιση δυνατότερων cpu από την αντίπαλό της Intel.
Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ξένα ειδησεογραφικά site προερχόμενες από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD Phenom 9600- 2.3GHz με τον κωδικό όνομα Agena αρχιτεκτονικής 65nm, με μνήμη L2 cache 512ΚB σε κάθε πυρήνα και shared μνήμη L3 cache 2MB συνολικά, φαίνεται ότι η κατανάλωση θα κυμανθεί στα 89 watt. Παράληλλα άρχισαν στο δίκτυο να δημοσιεύονται από σήμερα τα πρώτα screen shots από διάφορες εφαμρογές όπως το Everest που δείχνουν νέα δυναμική για τους επεξεργαστές.
Πλέον από ότι φαίνεται διαθέτει πολλαπλασιαστή 11.5 και Vcore 0.976 Volt. Σε πολλές μετρήσεις έχει χρησιμοποιηθεί μια μητρική βασισμένη στο nForce 560 chipset, το οποίο ωστόσο έχει ασυμβατότητα με το γνωστό PCIe 2.0 και για τον παραπάνω λόγο η εφαρμογή μέτρησης απεικονίζει 1 GHz HT Link. Η εταιρεία αρχικά είχε αναφέρει με βάση το χρονοδιάγραμμά της ότι ο X4 9600 ήταν εφικτό να τρέχει στα 2.4GHz. Θα περιμένουμε ομολογουμένως την συνέχεια των μετρήσεων για το θέμα αυτό...Λέτε να επιστρέψει δυναμικά η AMD;

About Freegr network

Από το Blogger.