ανεργία

Ελλάς, Ελλήνων, βολευτών και υπηκόων!


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
Αυτή η ιστορία με το Ασφαλιστικό πολύ μου κάθεται στο στομάχι. Όταν η ακρίβεια υπερβαίνει τον πληθωρισμό γιατί όλοι μας καθησυχάζουν και μας κοροιδεύουν, όταν σήμερα έκανε ποδαρικό η Δ.Ε.Η. με αυξήσεις στο 7% και βάλε σε άλλα τιμολόγια; Την ίδια ώρα οι αυξήσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι εμφανείς και οι νέοι του σήμερα αναρωτιούνται. Μα καλά όλα ακριβαίνουν, κάποιοι φωστήρες λένε ότι μετά το 2015 δεν θα έχουν να πληρώσουν συντάξεις, όταν κάποιοι μόνο λόγια ειναι με γραβάτες, λιμουζίνες και βιλίτσες με πισίνες νομίζουν ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μας γιατί να πάμε να δουλέψουμε; Μετά κάποιοι γραβάτοι απορούν πως γίνεται 2 εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας όταν οι ίδιοι λαμβάνουν μισθούς χιλιάδων ευρώ το μήνα και αν αυτό δεν λέγεται υποκρισία τότε τι είναι φίλοι μου;
Καπάκι έσκασε η είδηση για τον διορισμό της κορούλας του κατά τα άλλα συμπαθή κ. Μαγγίνα. Αχ, αφού το κάνουν οι άλλοι γιατί όχι και αυτός θα αναρωτηθούμε. Μετά έχουμε και τους βουλευτές μας που δεν θέλουν να θιγεί το Ταμείο τους και να εξομοιωθεί με το νέο φορέα λες και είναι οι Ελοχίμ του Σύμπαντος όπως αναφέρει ο Λιακό. Μα αυτοί είναι οι Νεφελίμ, οι μουτσούνες που τρώμε στην μάπα όλη μέρα.
Όντως γιατί οι βο-υ-λετές μας να λαμβάνουν σύνταξη και εμείς στα 70 χρόνια? Μήπως το Σύνταγμα που το καταστρατηγούν με το έτσι θέλω δεν αναφέρει οτι όλοι οι ΕΛληνες ειναι ισοι και μιλα για ισονομία και ισοπολιτεία? Πουθενά το Σύνταγμα δεν αναφερει οτι οι πολίτες της χώρας είναι μια ωραία κατηγορία και οι βουλευτές μια αλλη κατηγορια. Σε ότι αφορα τις πρσολήψεις γνωστών και κουμπάρων συμφωνώ με αυτά που διαβάζω σε όλα τα Φόρουμ οτι τα 2 κόμματα εξουσίας ισοπέδωσαν τα πάντα και προσλαμβάνουν κόρες, γυναίκες, παιδιά, αν μπορούσαν ακόμα και παππούδες. Αγανάκτησα σας λέω όταν βλέπω χαμηλοσυνταξιούχους και μισθωτούς να τραβάνε την ανηφόρα και να μου λένε τον πόνο τους. Αγανάκτησα για τα νέα παιδιά που αναζητούν δουλειά και το δικαίωμα στην ζωή και τους αποκλείουν. Αγανάκτησα για τους κύριους της εξουσίας να βλέπω τα τηλεοπτικά παράθυρα και μας πουλάνε το παραμύθι με το ίδιο μοτίβο. Κάποιοι μεγάλοι σε ηλικία μου λένε στο δρόμο ότι διανύουν νέα Κατοχή. Και τότε και τώρα θα έχουμε θύματα. Ελεος πια. Φτάνει η κοροιδία.

About Freegr network

Από το Blogger.