γιορτές

Γιορτές τεχνολογίας και gadgets για τους Έλληνες!


ΠΕΡΙΟΔΟΣ εορτών και η βόλτα στα καταστήματα επιβάλλεται για όλους μας. Συνήθως η περίοδος των Χριστουγέννων είναι άμεσα συνυφασμένη με τις αγορές, και τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες καταναλωτές έχουν σταδιακά ασχοληθεί με μια έντονη μεταστροφή προς τα προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας, με τα κινητά τηλέφωνα και τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές να έχουν την τιμητική τους αλλά και φορητούς υπολογιστές.
Η φετινή χρονιά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση και τα καταστήματα που πωλούν καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα εκτιμάται ότι θα πραγματοποιήσουν σημαντικές πωλήσεις. Υπό αυτό το πρίσμα, σας παρουσιάζουμε ορισμένες ενδιαφέρουσες προτάσεις που είναι και ενδεικτικές των τάσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Εκρητική εμφανίζεται η αγορά στα κινητά τηλέφωνα που αποκτούν όλο και περισσότερες λειτουργίες και πλέον μπορούν να αντικαταστήσουν σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ή τα Mp3 players αλλά και τις συσκευές GPS. Από την άλλη πλευρά, έντονη κινητικότητα υπάρχει και στο χώρο των τηλεοράσεων και του DVD με πολλές προτάσεις σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο καταναλωτής είναι να εντοπίσει τις ανάγκες του και να θέσει προτεραιότητες. Σε κάθε περίπτωση, ευκαιρίες υπάρχουν και μάλιστα πολλές, ενώ η αγορά των φορητών παρουσιάζει κάθε χρόνο μεγάλη άνοδο λόγω του στοιχείου της φορητότητας και των επιδόσεων. Τέλος οι πάσης φύσεως κινητές συσκευές που μας συντροφεύουν ανά πάσα στιγμή!

About Freegr network

Από το Blogger.