ειδήσεις

Dual-GPU S3 Graphics Chrome 5400E x2

Η VIA Technologies, ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση Digital Signage Expo 2010 στο Las Vegas, θα πραγματοποιήσει επίδειξη μίας νέας dual-GPU κάρτας γραφικών, της S3 Graphics Chrome 5400E x2. Η νέα dual-GPU κάρτα γραφικών της VIA, δεν στοχεύει βεβαίως στην αγορά του gaming αλλά στους επαγγελματίες.
Σε όσους δηλαδή εργάζονται σε multi-monitor περιβάλλοντα και κάνει χρήση της τεχνολογίας Panochrome, η οποία επιτρέπει την υποστήριξη έως και οκτώ οθονών σε ανάλυση έως 1080p (υποστηρίζονται οι τεχνικές Span, Extended και Clone) αλλά και έως τέσσάρων παράλληλων video streams. Επιπλέον επιταχύνεται στο hardware η αναπαραγωγή video H.264, VC-1 και WMV-HD. Αν αναρωτιέστε αν αποτελεί την απάντηση της VIA στην τεχνολογία "ATI Eyefinity" της AMD, θα λέγαμε πως ναι, αλλά στην "low-end/ low-power" κατηγορία και μόνο.
"Η VIA βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την S3 Graphics για να φέρει στην αγορά μοναδικά ενσωματωμένα προϊόντα ψηφιακού σήματος στην αγορά, τονίζοντας την δέσμευση μας να προσφέρουμε τις καλύτερες, χαμηλής κατάναλωσης, High-Def τεχνολογίες ψηφιακής απεικόνισης" δήλωσε ο Daniel Wu, Vice President του τμήματος VIA Embedded Platform Division της VIA Technologies. Η S3 Graphics Chrome 5400E x2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τίμηνο της χρονιάς.

About Freegr network

Από το Blogger.