ειδήσεις

Office 2010 για το καλοκαίρι....

Οι αρμόδιοι παράγοντες και δημοσιοσχεσίτες Microsoft, αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρείας για την επίσημη κυκλοφορία του Office 2010 στις 15 Ιουνίου 2010. Την πληροφορία δημοσίευσε μέσα από την στήλη του «WinInfo». Όταν η Microsoft ρωτήθηκε εάν το δημοσίευμα αληθεύει, ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η προσδοκώμενη ημερομηνία είναι μέσα στον Ιούνιο του 2010.
Πρόσφατα, η Microsoft κυκλοφόρησε την έκδοση Release Candidate σε beta testers, ενώ η RTM έκδοση σύμφωνα με πηγές εκ των έσω θα είναι διαθέσιμη τέλη Μαρτίου/αρχές Απριλίου. Πριν από λίγο καιρό, είχαν ανακοινωθεί οι επίσημες τιμές του Office 2010 με την Professional έκδοση να κοστίζει $499. Οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν θα είναι :
• Starter
• Home and Student
• Home and Business
• Professional
• Professional Academic
Η έκδοση Starter θα διατίθεται δωρεάν και θα βρίσκεται εγκατεστημένη με την αγορά νέου υπολογιστή. Περιλαμβάνει ειδικές εκδόσεις του Word και του Excel με μειωμένη λειτουργικότητα ενώ μέσα στο περιβάλλον εργασίας αυτών των εφαρμογών, θα εμφανίζονται διαφημίσεις.
Τέλος η Microsoft θα δώσει δωρεάν αναβάθμιση στο Office 2010 σε όσους αγοράσουν άδεια για το Office 2007 από 5 Μαρτίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010. .
Πηγη: neowin.net

About Freegr network

Από το Blogger.