ειδήσεις

Κόντρα Sony-Apple στο χώρο των tablet

ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι η Sony θα είναι η επόμενη εταιρεία που ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί την Apple στην νέα και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα - και επικερδή συμπληρώνουμε εμείς - αγορά των tablet. "Αυτή είναι μία αγορά που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να εισέλθουμε" είπε ο κος. Oneda.
"Είμαστε λίγο πίσω στο χρονοδιάγραμμα μας σε σχέση με το iPad, αλλά υπάρχει χώρος για να γίνουμε ιδιαίτερα δραστήριοι παίκτες στην αγορά" συμπλήρωσε. Ο κος. Oneda δεν αποκάλυψε καμία λεπτομέρεια για επερχόμενα προϊόντα της Sony αλλά απλώς είπε ότι η Sony ενδιαφέρεται πολύ να εισέλθει σε μία παρόμοια αγορά με αυτή του νέου gadget της Apple.
Τον περασμένο Οκτώβριο, από την Sony δήλωσαν ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει μεγάλο αριθμό φορητών συσκευών με ασύρματες τεχνολογίες δικτύωσης συμπεριλαμβανομένων e-book readers, Bravia TVs, VAIO φορητών υπολογιστών και desktop καθώς και Walkman players.
Σύμφωνα με τον κο. Oneda, "η διάθεση του iPad δεν πρόκειται να επηρεάσει την αγορά των e-book reader, η οποία διαρκώς μεγαλώνει..."

About Freegr network

Από το Blogger.