ειδήσεις

Η eVGA ανακοίνωσε το Classified SR-2

H eVGA επιτέλους ανακοίνωσε την διάθεση του καλύτερου και πλέον σύγχρονου motherboard της εταιρείας, το οποίο απευθύνεται στους... τρελαμένους με τα "γκάζια" και την υψηλή απόδοση αλλά και το overclocking. Πρόκειται για το dual-socket eVGA Classified SR-2 (Super Record 2) motherboard το οποίο βασίζεται στο γνωστό, ειδικά κατασκευασμένο για workstations και servers, chipset της Intel, 5520. Εξαιτίας του form factor του, HPTX (345,4 x 381 mm) το Classified SR-2 (270-WS-W555-A1) δεν είναι δυνατόν να εγκατασταθεί σε πολλά από τα cases που κυκλοφορούν στην αγορά.
Στο νέο Classified SR-2, μπορούν να εγκατασταθούν δύο επεξεργαστές Intel Xeon σε συσκευασία LGA1366, ενσωματώνει 8+2 phase σύστημα τροφοδοσίας για κάθε ένα επεξεργαστή και κάθε ομάδα αρθρωμάτων μνήμης (2 x 6 DIMM sockets) ενώ στους ακροδέκτες (pins) στις υποδοχές των επεξεργαστών έχει προστεθεί επιπλέον ποσότητα χρυσού. Υποστηρίζει έως και 48GB μνήμης!
Ενσωματώνει δύο chip τύπου NF200 της Nvidia, τα οποία προσφέρουν τους απαραίτητους δρόμους PCI Express στις επτά συνολικά υποδοχές PCI Express2.0 x16 ώστε να υποστηρίζονται οι multi-graphics τεχνολογίες των Nvidia και ATI (2-way, 3-way και Quad, Nvidia SLI και ATI CrossfireX). Κατά τα άλλα προσφέρει dual Gabit LAN, δύο eSATA θύρες, έξι SATA 3.0Gbps connectors και ακόμα έξι SATA 6.0Gbps αλλά και... αρκετές USB2.0 θύρες (2 x USB 3.0/2.0, 10 x USB 2.. Επιπλέον υποστηρίζει 7.1 channel HD Audio.

About Freegr network

Από το Blogger.