ειδήσεις

H Pioneer διευρύνει τα multimedia για το αυτοκίνητο

Η Intersys ανακοίνωσε τη διάθεση πέντε νέων οθονών πολυμέσων για το αυτοκίνητο, σχεδιασμένων για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο και βίντεο από δίσκους CD & DVD, κάρτες SD & συσκευές USB, καθώς και ασύρματες συσκευές με τεχνολογία Bluetooth.
Η σειρά AVH αποτελείται από τρεις μονάδες 2-DIN – τα μοντέλα AVH-3200DVD, AVH 3200BT και AVH-P4200DVD – και δύο μονάδες 1-DIN – τα μοντέλα AVH-5200DVD και AVH 5200BT. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα εντελώς νέο περιβάλλον χειρισμού με γραφικά και μεγάλες LCD οθόνες αφής για εύκολο έλεγχο.
Η δυνατότητα προσαρμογής των στοιχείων του μενού και του φωτισμού των πλήκτρων, καθώς και μια πληθώρα σχεδίων φόντου, επιτρέπουν στο χρήστη να ταιριάζει ιδανικά το σύστημά του με το σαλόνι του αυτοκινήτου ή τη διάθεσή του.
“Οι άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο στο αυτοκίνητό τους και θα πρέπει τουλάχιστον να μπορούν να το απολαμβάνουν,” δήλωσε ο κος Δρόσος Δρόσος, Διευθυντής Μάρκετινγκ του Τομέα Καταναλωτικών Προϊόντων της Intersys A.E..
Η νέα σειρά οθονών πολυμέσων AVH της Pioneer μετατρέπουν το αυτοκίνητο σε ένα πλήρες κέντρο πολυμέσων, επιτρέποντας στους χρήστες να ενοποιήσουν απρόσκοπτα πολλές από τις πιο δημοφιλείς συσκευές. Αυτή η ενοποίηση βελτιώνει τις δυνατότητες της μονάδας Pioneer, ενώ επιτρέπει τον έλεγχο της φορητής συσκευής μέσω του περιβάλλοντος χειρισμού της Pioneer, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο αυτοκίνητο.”
Εξαιτίας της ευρείας γκάμας δυνατοτήτων που παρέχονται, η Pioneer αναγνώρισε την ανάγκη δημιουργίας ενός ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας γι' αυτά τα συστήματα ψυχαγωγίας. Αυτό επιτεύχθηκε με την ενσωμάτωση της προηγμένης δυνατότητας ολίσθησης αφής (Slide Touch), η οποία διευκολύνει την εκτέλεση αναζητήσεων στα μενού ελέγχου και στις λίστες μέσων μεγάλου μεγέθους αγγίζοντας και σύροντας απλά το κείμενο στην οθόνη.
Επιπλέον, το σύστημα των μενού με καρτέλες (tabs) προσφέρει γρήγορη πλοήγηση, ενώ η λειτουργία Quicklinks (γρήγορες συνδέσεις) επιτρέπει στο χρήστη να μεταβαίνει στο μενού της επιθυμητής πηγής ή στο περιεχόμενο του iPod με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη.
Προηγμένη ενοποίηση iPod και iPhone
λειτουργία ΆμεσΗ ου Ελέγχου iPod/iPhone επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την φορητή συσκευή τους απευθείας από την κεντρική μονάδα AVH της Pioneer. Με την απευθείας σύνδεση του iPod στην υποδοχή USB της μονάδας, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε όλο το αποθηκευμένο υλικό στην ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής μέσων, πραγματοποιώντας τις επιλογές του με τη χρήση της οθόνης αφής της κεντρικής μονάδας.
Διασύνδεση
Όλες οι μονάδες διαθέτουν ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές αποθήκευσης USB, κάρτες μνήμης Secure Digital (SD) και συσκευές με εξόδους AV τύπου μίνι καρφί για αναπαραγωγή μεγάλης γκάμας μέσων. Η ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth Parrot στα μοντέλα AVH-3200BT και AVH-5200BT προσφέρει hands-free επικοινωνία, ενώ η λειτουργία Bluetooth διατίθεται επίσης στο μοντέλο AVH-P4200DVD με την προσθήκη ενός προαιρετικού Προσαρμογέα IP-Bus Bluetooth της Pioneer CD-BTB200.
Η σειρά οθονών πολυμέσων AVH του 2010 υποστηρίζουν επίσης τη χρήση της υπηρεσίας NavGate, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν το σύστημα AV που διαθέτουν με ταχύτατες και ακριβείς δυνατότητες πλοήγησης, συνδέοντας τη μονάδα αναβάθμισης AVIC-F220 NavGate της Pioneer (διαθέσιμη από τον Απρίλιο 2010). Το πρόσθετο, αποσπώμενο σύστημα μικρού μεγέθους AVIC-F220 παρέχει αναλυτικές πληροφορίες πλοήγησης και συμβατότητα με την εφαρμογή λογισμικού AVIC Feeds της Pioneer.
Προσαρμογή
Όλα τα μοντέλα προσφέρουν μια ευρεία γκάμα επιλογών προσαρμογής για τους χρήστες που επιθυμούν να προσθέσουν την προσωπική τους πινελιά στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου τους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας πληθώρας χρωμάτων για το φωτισμό της οθόνης και των πλήκτρων ώστε να ταιριάζουν ιδανικά με το ταμπλό του αυτοκινήτου.
Οι μονάδες προσφέρουν 5 προκαθορισμένα χρώματα για την οθόνη και τα πλήκτρα, ενώ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τα χρώματα για το φωτισμό των πλήκτρων χρησιμοποιώντας τον επιλογέα χρωμάτων RGB. Η δυνατότητα προσαρμογής του φόντου παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων προκαθορισμένων ταπετσαριών και τριών οπτικών εφέ φόντου, ή την εισαγωγή των προσωπικών τους εικόνων JPEG από δίσκους CD-ROM, συσκευές αποθήκευσης USB, ή κάρτες SD, ώστε να τις χρησιμοποιήσουν ως ταπετσαρίες.
Βίντεο
Τα νέα συστήματα προσφέρουν αναπαραγωγή βίντεο από iPod, ή υλικού από δίσκους DVD και αρχεία DivX. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προβάλλουν εικόνες JPEG4 κατά την αναπαραγωγή μουσικής, με τον ίδιο τρόπο όπως και με τη λειτουργία διαδοχικής προβολής η οποία προσφέρεται συνήθως από τις ψηφιακές κορνίζες.

About Freegr network

Από το Blogger.