ειδήσεις

Το Virtual Box του 210υ αιώνα!

Για παράδειγμα ας υποθέσουμε ότι έχετε εγκατεστημένο το λειτουργικό Windows xp και θα θέλατε να δοκιμάσετε μια έκδοση Linux η κάποια άλλη έκδοση των Windows άλλα δεν διαθέτετε δεύτερο υπολογιστή για να κάνετε τη δοκιμή.
Με το VirtualBox θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα εικονικό περιβάλλον για το νέο λειτουργικό μέσα στα Windows xp χωρίς να επηρεαστεί η εγκατάσταση των Windows xp. Θα έχετε την εντύπωση ότι απλά τρέχετε κάποια εφαρμογή των Windows και θα μπορείτε να ξεκινάτε η σταματάτε το νέο λειτουργικό σύστημα όποτε εσείς θέλετε.
Μπορείτε να εγκαταστήσετε όσα λειτουργικά συστήματα θέλετε με μόνο περιορισμό τη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου, της μνήμης και βέβαια τις επιδόσεις του επεξεργαστή όπως είναι φυσικό διότι αν "τρέχετε" ταυτόχρονα όλα τα λειτουργικά, μοιράζονται τους πόρους του συστήματος.
Το VirtualBox διατίθεται σε εκδόσεις για Windows, Linux, Macintosh and OpenSolaris και υποστηρίζει την εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων όπως NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7, DOS/Windows 3.x, Linux (2.4 and 2.6), Solaris ,OpenSolaris and OpenBSD. Για κατέβασμα του προγράμματος επισκεφθείτε την σελίδα
http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

About Freegr network

Από το Blogger.