ειδήσεις

Fujitsu Lifebook: με τεχνολογία αιχμής

Επτά νέα μοντέλα notebooks από τη σειρά Lifebook, κάτω από την αμιγή πλέον ονομασία Fujitsu, κυκλοφορούν από την Ιαπωνία έως την Ευρώπη και την Αμερική, με ταχύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
Συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 70 χρόνια εμπειρίας και πάνω από τρεις δεκαετίες στην αγορά πληροφορικής, η Fujitsu εφάρμοσε στην κατασκευή των νέων της φορητών υπολογιστών LIFEBOOK, το τρίπτυχο: Ποιότητα, Απόδοση και Αξιοπιστία. Στο τρίπτυχο αυτό, η Fujitsu προσθέτει την απαράμιλλη αισθητική και τη συνεχή εξυπηρέτηση του χρήστη, που ακολουθεί την αγορά των προϊόντων της.
Η άριστη κατασκευή σε συνδυασμό με την πλέον καινοτόμο τεχνολογία της Intel, προσφέρουν ευφυείς επιδόσεις με ταυτόχρονη ευκολία στη διαχείριση και ρύθμιση. Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι φορητοί υπολογιστές Lifebook συναντούν της ανάγκες κάθε χρήστη, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών, από την βασική καθημερινή χρήση και εφαρμογές γραφείου (all-round) μέχρι την πλέον απαιτητική εταιρική χρήση της κατηγορίας advanced και superior. Στην τελευταία αυτή κατηγορία ανήκουν τα φορητά Lifebook E780, Lifebook S760, Lifebook S710, Lifebook P770, ενώ οι φορητοί Lifebook NH570 και Lifebook AH550 της κατηγορίας all-round αποτελούν τους πιο αξιόπιστους φορητούς υπολογιστές.
H τεχνολογία Intel Hyper-Threading επιτρέπει σε κάθε πυρήνα ετεπεξεργαστή να εργάζεται σε δύο εργασίες κατά τον ίδιο χρόνο, ενώ εκείνη της Intel Turbo Boost αυτόματα επιταχύνει τον επεξεργαστή, όταν ο φόρτος εργασίας του χρήστη απαιτεί επιπλέον απόδοση.

About Freegr network

Από το Blogger.