ειδήσεις

Windows XP και 2000: τέλος εποχής...

Η άμεση τεχνική υποστήριξη για τα Windows 2000 & Windows XP με το Service Pack 2 τελικά τερματίζεται στις 13 Ιουλίου. Συμφωνα με ανακοιίνωση οι κάτοχοι των Windows αν επιθυμούν υποστήριξη από την Microsoft οφείλουν να αναβαθμιστούν σε νεώτερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.
Η Microsoft υποστηρίζει τα προϊόντα συνήθως για πέντε χρόνια και προσφέρει άλλα πέντε χρόνια μια ολοκληρωμένη υποστήριξη με τα γνωσt;a patches. Oπότε τώρατίθενται φραγμοί για την τεχνική αρτιότητα των προιόντων λογισμικού. Πάντως η Microsoft θα προσφέρει και μετά από τις 13 Ιουλίου online υποστήριξη για τα δύο λειτουργικά της συστήματα, στη μορφή άρθρων της Knowledge Base, FAQs και μερικών εργαλείων. Η μεγάλη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού συστήνει στους χρήστες των Windows 2000 την αναβάθμιση στα Windows 7, ή, όσον αφορά την server έκδοση τους, στα Windows Server 2003, 2008 ή 2008 R2.
Συμπερασματικά οι χρήστες των Windows XP με το Service Pack 2 για να λάβουν απρόσκοπτα τη λήψη updates, θα πρέπει να εγκαταστήσουν το Service Pack 3. Διαφορετικά όπως αναφέρτεται μπορούν να αναβαθμιστούν στα Windows 7.

About Freegr network

Από το Blogger.