ειδήσεις

AMD Vision με πολλά notebooks...

Έπειτα από περίπου 200 ημέρες όπου τα προϊόντα Vision βρίσκονται στην αγορά, η AMD αποφάσισε να ισχυροποιήσει τη θέση της απέναντι στο τελικό καταναλωτή, προσφέροντάς του μια σειρά από πλήρης λύσεις. Έτσι, υπάρχουν τρεις βασικές πλατφόρμες που αφορούν στα notebook, η Vision, η Vision Premium και η Vision Ultimate, με την AMD να προσφέρει επιπλέον και τη πλατφόρμα Vision Black που αφορά στα desktop PCs.
Καθεμιά από αυτές τις πλατφόρμες ενσωματώνει διαφορετικών ειδών notebook, με τις Vision και Vision Premium να χρησιμοποιούνται για πολύ μικρά ή μικρά notebook πάχους λιγότερο από 2,5εκατοστά με μεγάλη αυτονομία και εξαιρετικό δείκτη τιμής/απόδοση. Η πλατφόρμα AMD Ultimate χρησιμοποιείται για τα μεγάλα, επιτραπέζια notebook και προσφέρει τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις. Κεντρικό θέμα του event αλλά και της νέας σειράς από τις πλατφόρμες Vision είναι το HD Video, είτε σαν αναπαραγωγή είτε σαν επεξεργασία/μετατροπή. Όλα τα προϊόντα, ακόμα και τα μικρότερα σε μέγεθος και φθηνότερα από πλευράς κόστους, είναι ικανά για αναπαραγωγή βίντεο HD αλλά ακόμα και για επεξεργασία ή γρήγορο transcoding υψηλής ανάλύσης βίντεο.
Για παράδειγμα είδαμε netbook της MSI και της Acer, με οθόνη ανάλυσης 1366x768, έξοδο HDMI, διπύρηνο AMD και ενσωματωμένα στο chipset γραφικά Radeon HD4200, με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο HD αλλά και γρήγορο trascoding χρησιμοποιώντας το MediaShow 5.5 (ή το PowerDirector 8 για επεξεργασία βίντεο) που υποβοηθάτε από τη κάρτα γραφικών. Όσον αφορά τώρα τα ισχυρότερα notebook, αυτά θα διαθέτουν τριπύρηνους ή τετραπύρηνους επεξεργαστές AMD και δυο υποσυστήματα γραφικών, ένα ενσωματωμένο για χρήση με μπαταρία και ένα ξεχωριστό για χρήση σε games και multimedia.
Το καλό με το σύνολο της ανακοίνωσης της νέας σειράς από πλατφόρμες είναι η ένθερμη υποστήριξη από διεθνής ΟΕΜ κατασκευαστές όπως η Dell, η HP, η Acer (με Packard Bell, Gateway και E-Machines), η Toshina, η ASUS και η MSI, οι οποίοι υπόσχονται συνολικά πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα τα οποία θα κυκλοφορήσουν τους ερχόμενους μήνες και θα είναι βασισμένα στις πλατφόρμες Vision.
Απο το pcw.gr forum

About Freegr network

Από το Blogger.