ειδήσεις

Memory Stick PRO-HG Duo HX από Sony

Τα HD βίντεο και οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μπορούν πλέον να μεταφερθούν πολύ πιο γρήγορα στον υπολογιστή σας με την τελευταία τεχνολογία Memory Stick™ HX, η οποία αυξάνει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 50% σε σύγκριση με τα σημερινά προϊόντα της αγοράς - από 20MB/s σε 30MB/s.
Για όσους ασχολούνται καθημερινά με τη μεταφορά ή επεξεργασία αρχείων μεγάλου μεγέθους, η ταχύτητα αυτή αποτελεί μια σημαντική βελτίωση στην εργασία τους, καθώς μειώνεται ο χρόνος μεταφοράς, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, προβολής ή ετοιμασίας για την επεξεργασία της δουλειάς τους.
Μεταφορά HD video στον υπολογιστή σας – γρήγορα!
Οι κάτοχοι βιντεοκάμερας Handycam, οι οποίοι θα θελήσουν να επεξεργαστούν HD video σε έναν υπολογιστή, για παράδειγμα σε ένα VAIO, θα εκτιμήσουν πραγματικά τα πλεονεκτήματα, που χαρίζει η ταχύτητα της νέας τεχνολογίας ΗΧ. Ένα αρχείο Full HD video των 30 GB μπορεί να μεταφερθεί σε έναν υπολογιστή σε 17 μόλις λεπτά, δηλαδή τέσσερις φορές πιο γρήγορα από ένα Memory Stick PRO Duo Mark2™ και πολύ πιο γρήγορα από κάρτες SD και SDHC.
Ωστόσο δεν χρειάζεται να είστε κάτοχος μιας Handycam® για να αξιοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες. Το αρχείο σας μπορεί να είναι και HD video που τραβήχτηκε με μια Cyber-shot™ ή ένας μεγάλος αριθμός φωτογραφιών, που τραβήχτηκαν με τη λειτουργία συνεχόμενης ριπής μιας Sony Your browser may not support display of this image. DSLR. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος αντιγραφής που γνωρίζατε μέχρι τώρα, αποτελεί πλέον παρελθόν.
Πλεονέκτημα για συνεχόμενες φωτογραφίσεις ριπής με μια DSLR
Χάρη στην καταπληκτική του απόδοση, το Memory Stick PRO-HG Duo™ μπορεί και ανταποκρίνεται στην απαιτητική λειτουργία συνεχόμενης φωτογράφισης μιας Your browser may not support display of this image. DSLR της Sony, χωρίς να χάνει καμιά σημαντική φωτογραφία. Καθώς άλλες κάρτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν και η ταχύτητα της συνεχόμενης φωτογράφησης ριπής μειώνεται, το ΗΧ είναι η ιδανική επιλογή για τέτοιου είδους λήψεις.
Όπως όλες οι κάρτες μνήμης της Sony, έτσι και η σειρά των νέων Memory Stick PRO-HG Duo™ HX προσφέρει πολλά περισσότερα σε ποιότητα και αξιοπιστία. Οι πελάτες δικαιούνται να κατεβάσουν από το διαδίκτυο και δύο βασικές εφαρμογές. Τα προγράμματα File Rescue και x-Pict Story™ για κάρτες μνήμης. Η εφαρμογή File Rescue σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για τα δεδομένα σας, ενώ το x-Pict Story™ είναι ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό εργαλείο, για να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε slideshow από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες
Memory Card File Rescue
Κάποιες φορές κάτι πάει στραβά και οι φωτογραφίες, τα μουσικά αρχεία ή τα βίντεο κλιπ χάνονται από την κάρτα μνήμης. Το λογισμικό File Rescue είναι ένα παντοδύναμο εργαλείο ανάκτησης δεδομένων, αρκετά απλό, ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε και είναι διαθέσιμο δωρεάν στο διαδίκτυο για αγοραστές καρτών μνήμης Sony. Το File Rescue σαρώνει την κάρτα και ανακτά τα χαμένα αρχεία σε εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 90%.

About Freegr network

Από το Blogger.