ειδήσεις

E3 2010: Επίσημη παρουσίαση του Microsoft Kinect

Η Microsoft, κάνοντας την έκπληξη που όλοι αναμέναμε, ανακοίνωσε επίσημα το Microsoft Kinect για το XBOX 360, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για το γνωστό μας, Project Natal!
Στην exclusive εκδήλωση που δόθηκε για τους δημοσιογράφους και τους επίσημους συνεργάτες, το ενδιαφέρον όλων έπεσε πάνω στο γαλλοκαναδέζικο ΄΄μπαλέτο'' ονόματι Quebecois circus, που μετέτρεψε όλο το σκηνικό και το theme της έκθεσης σε κάτι που έμοιαζε να έχει βγει από την ταινία Avatar! Βέβαια, τα πράγματα θερμάνθηκαν ακόμα περισσότερο όταν η εταιρεία ξεκίνησε να μας δείχνει τις απίστευτες δυνατότητες του Kinect, έχοντας σαν πρωταγωνιστές μια ολόκληρη οικογένεια (πατέρας, μητέρα, κόρη περίπου 12 χρονών και γιος 8-9 χρονών), οι οποίοι διασκέδαζαν ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο, μπροστά από το XBOX 360 τους.
Οι δυνατότητες που είδαμε, δείχνουν ατελείωτες και ιδιαίτερα συναρπαστικές! Τα demo που μας επέδειξαν δεν έχουν καμία σχέση με ότι είδαμε πέρσι, με παιχνίδια που πρωτοπαρουσιάστηκαν στην έκθεση και έκαναν αρκετούς φανατικούς gamers να πανηγυρίζουν >(θα σας πούμε αργότερα το γιατί!). Φανταστείτε πως ήδη κάποιοι θεωρούν πως η Microsoft στοχεύει ξεκάθαρα στο ευρύτερο κοινό των gamers κια όχι στους σκληροπυρηνικούς, κοινό που μέχρι τώρα διεκδικεί με μεγάλη επιτυχία το Wii, παρά το γεγονός ότι στράφηκε αρχικά προς το "οικογενειακό" gaming.
Έτσι, είδαμε παιχνίδια platform για όλη την οικογένεια (Kinect Adventures), γυμναστικής-γιόγκα για τη μαμά (Kinect Your Shape Fitness Evolved από τη Ubisoft), παιχνίδι racing-τύπου mario kart (Kinect Joy Ride), αθλητικά με στίβο,ποδόσφαιρο,bowling, κτλ (Kinect Sports), παιχνίδι με ''ανατροφή''-''ντάντεμα'' ζώων - περίπου σαν το nintendogs αλλά πολύ πιο εξελιγμένο (Kinect Kinectimals), αλλά και το παιχνίδι που ενθουσίασε το κοινό, με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων και άφθονες μονομαχίες με lightsaber (Kinect Star Wars: Terminal Worlds)!
Περαιτέρω, από τις πληροφορίες που μάθαμε, η Microsoft αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινώσει επίσημα τα Metal Gear Solid: Rising, το νέο Forza Motorsport, το HALO Reach, το Gears of War 3, το Call of Duty: Black Ops, το Codename Kingdoms και φυσικά, το Crysis 2!

About Freegr network

Από το Blogger.