ειδήσεις

Windows mobile και Android προτιμούν οι χρήστες

ΠΟΙΚΙΛΕΣ ήταν οι απαντήσεις που έδωσαν οι αναγνώστες μας για το θέμα που προτάθηκε σχετικά με το Ποιο Mobile OS σας αρέσει περισσότερο στα κινητά σας. Παρότι τα ποσοστά αποκτούν ενδιαφέρον, η ανοδική τάση του λειτουργικού της Google αποκτά ολο και περισσότερο σημασία για την αγορά και το μέλλον της ανοικτής πλατφόρμας.
Πιο αναλυτικά ένα σημαντικό ποσοστό απαντά ότι του αρέσει και εμπιστεύεται τα κινητά με Symbian όπως αυτά που διαθέτει η Νοκια και η νέα πλατφόρμα Meego με ποσοστό 18%, στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκονται όμως τα Windows mobile με το εκπληκτικό 26% λόγω της ευχρηστίας τους και διαλειτουργικότητας που επιτυγχάνουν, ενώ το AndroidOS έρχεται δεύτερο κατά προτίμηση με το 20% να το εμπιστεύεται.
Ακολουθεί όπως είναι φυσιολογικό το Iphone Macos με 18% που έχει φανατικούς φίλους, ενώ ουδεμία απάντηση υπήρξε στην επιλογή του ερωτηματολογίου στο θέμα Ολα μου αρέσουν. Την απάντηση ότι Θέλω απλό κινητό προτίμησε το 13% που δεν είναι ευκαταφρόνητο λόγω απλών λειτουργιών, ενώ καταληκτικά την απάντηση Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω έδωσε μόλις το 2% των απαντήσεων απο τους χρήστες μας. Τα συμπεράσματα είναι πράγματι δικά σας...

About Freegr network

Από το Blogger.