ειδήσεις

Τέλος στα crashes με τον Firefox 3.6.4

Καθυστέρησε λίγο η Mozilla αλλά επιτέλους έδωσε για download την έκδοση 3.6.4 του δημοφιλούς Firefox. Με την νέα έκδοση μας υπόσχονται απόλυτη εξάλειψη των crashes όταν χρησιμοποιούμαι plugins τρίτων κατασκευαστών και κυρίως του Adobe Flash.
Στον Firefox 3.6.4περιλαμβανονται και δεκάδες ακόμα διορθώσεις και αναβαθμίσεις σταθερότητας. Η προστασία για την σταθερότητα του browser υπήρχε ως τώρα μόνο στον Google Chrome και πλέον είναι δεδομένη και στον browser της Mozilla.
Με την προστασία αυτή, τα plugins (όπως Flash, Quicktime και Silverlight) θα τρέχουν σε μια διαφορετική process. Στο παρελθόν κάποιο plugin crash θα έκανε όλο τον firefox να μην ανταποκρίνεται. Όμως, στην έκδοση τον Firefox 3.6.4 ο browser συνεχίζει να τρέχει και μόνο τα σημεία της ιστοσελίδας που ελέγχονται από το plugin θα σταματήσουν να ανταποκρίνονται και θα απενεργοποιούνται.
Μετά, ο χρήστης κάνει ένα απλό refresh και το plugin ξεκινάει πάλι. Κατεβάστε την νέα έκδοση από εδώ http://www.mozilla-europe.org/el/firefox/. Σίγουρα θα σας ζητήσει να αναβαθμίσετε και την έκδοση του Flash plugin.

About Freegr network

Από το Blogger.