ειδήσεις

ASUS Maximus V Extreme στην Computex

Βρισκόμαστε στην Computex 2012 και η ASUS στο booth για την σειρά προιόντων Republic of Gamers αποφάσισε να μην αφήσει κανένας παραπονεμένο. Οπότε τι είχε φέρει; Μα φυσικά τον διαδοχο της Maximus IV Extreme-Z, την ολοκαίνουργια Maximus V Extreme. Οι απανταχού overclockers πανηγυρίζουν μιας και η μητρική αυτή έχει ότι ζητήσουν. Περιληπτικά, Intel chipset Ζ77, Asus OC Key hardware κουμπιά και διακόπτες για overclocking, Subzero Sense για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τις θερμοκρασίες, VGA Hotwire για hardware ελεγχό των volts στις κάρτες γραφικών καθώς και Voltage measure points.
Οι άπειρες θύρες επέκτασεις δεν λείπουν με πέντε PCI Express Χ16 με τις τέσσερις να είναι συμβατές με PCI Express 3.0, PLX switch, υποδοχή Thunderbolt, έξι SATA 6Gbps, τρείς SATA 3Gbps, Gigabit Ethernet, ήχος 7.1καναλιών και συνολικά επτά USB υποδοχές, DisplayPort, HDMI και δύο S/PDIF.
Με αυτά που έχουμε δει ως τώρα μπορούμε να πούμε οτι είναι από τις πιο πλούσιες μητρικές της σειράς ROG σε χαρακτηριστικά, τιμή δεν έχουμε μάθει ακόμα, αλλά σίγουρα θα είναι αρκετά τσιμπημένη.

About Freegr network

Από το Blogger.