ειδήσεις

XFX R7950 Black Edition Double Dissipation

H ΑMD πιέζει για να φέρει στην αγορά την XFX R7950 Black Edition Double Dissipation σε λίγες εβδομάδες από τώρα.
Η μικρή ανάπαυλα μεταξύ των καρτών «Tahity» προσφέρει επίσης μια ευκαιρία για add-on board (AIB) δηλαδή θα υπάρχει και άλλος χρόνος ώστε το GPU ''Tahity'' να γίνει ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο Chip με κύριο στόχο το O/C.
Η συγκεκριμένη έκδοση είναι γνωστή ως Black Edition, που για πολλούς έχει υπάρξει γενναιόδωρη σε overclocking τόσο για τον πυρήνα και τη μνήμη,επίσης αυτό το κακό αγόρι χτυπάει μία stock 7970 διότι έρχεται σε 900MHz πυρήνα και 5.500 MHz Μνήμη, σχεδόν ταυτίζονται με Radeon HD 7970 σε ταχύτητες και αυτό είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για μία βασική 7950 σύμφωνα με την AMD.
Το PCB της φέρει δύο έξι-pin PCIe συνδέσεις και όχι τα 6+8 την HD 7970.
Δύο CrossFire fingers και το BIOS-εναλλαγή διακόπτης είναι παρόντες φυσικά.Ο Itty-Bitty διακόπτης του BIOS είναι πραγματικά χρήσιμος σε αυτό το μοντέλο.
Βλέπετε, τα μοντέλα της XFX με τον έναν διακόπτη BIOS δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην μείωση του θορύβου από ό, τι σε σούπερ-χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό το Πρότυπο Gamer προφίλ του BIOS κάνει τους ανεμιστήρες να λειτουργούν σε περίπου 40% της μέγιστης όταν η GPU είναι στους 70 ° C, η οποία είναι περίπου τόσο υψηλή όπως ισχύει και για γενικό gameplay.
Ό δεύτερος διακόπτης BIOS ονομάστηκε Enthusiast και αλλάζει το προφίλ ανεμιστήρα για να τρέξει σε περίπου 65% κατά την ίδια θερμοκρασία 70 ° C, βάζοντας μπροστά την απόδοση του θορύβου.Όσο αφορά τον τρόπο λειτουργείας στους ανεμιστήρες δεν έγινε κάποια αλλαγή καθώς όπως και στις περισσότερες κάρτες της AMD οι τέσσερις ψηφιακές έξοδοι που περιέχονται στο κάτω τμήμα, επιτρέπουν μια ομαλή μετάβαση του ζεστού αέρα να διαφύγει από την πίσω πλευρά.

About Freegr network

Από το Blogger.