ειδήσεις

Φορητότητα παντού με τα νέα VAIO της σειράς E 11

Πλέον, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στα notebook VAIO της σειράς Ε από τη Sony, με κομψό στιλ και αντοχή, ώστε να ανταπεξέρχεστε με ευκολία στις εργασίες σας, ενώ είστε εν κινήσει.
Τα VAIO της σειράς E 11, η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια των VAIO, είναι απολύτως φορητά και έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα το design που σε συναρπάζει, όπως ακριβώς και τα μεγαλύτερα αδερφάκια τους των σειρών E 14P, 15 και 17.
Τα notebook με οθόνη 29,4 εκ. (11”), είναι ιδανικά για σπουδαστές, fans της κοινωνικής δικτύωσης και για όσους χρειάζεται να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους εν κινήσει χωρίς να θυσιάζουν την απόδοση του υπολογιστή τους.
Τα VAIO της σειράς E, παρά τις μικρές τους διαστάσεις, κατασκευάστηκαν για την ψυχαγωγία σας. Είναι εξοπλισμένα με πολλές δυνατότητες για multimedia, όπως o επεξεργαστής AMD Dual-Core E2-Series APU για Notebooks με γραφικά AMD Radeon™ HD 7340. Επίσης, οι τεχνολογίες xLOUD™ και Clear Phase™ από τη Sony χαρίζουν μεγάλη ένταση στα ηχεία σας, χωρίς αλλοίωση του ήχου για ταινίες και παιχνίδια με πλούσιο και φυσικό ήχο. Η ενσωματωμένη HD web camera με τεχνολογία Exmor for PC σάς προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, πιο καθαρές και πιο ζωντανές εικόνες. Περιηγηθείτε εύκολα στα έγγραφά σας και τα αρχεία μέσων με το μεγάλο touchpad χωρίς κουμπιά.
Τα VAIO της σειράς E 11 διαθέτουν εντυπωσιακές συνδέσεις με USB 3.0, Bluetooth 4.0 και έξοδο HDMI. Το νέο notebook λειτουργεί ακόμα και ως εύχρηστος φορτιστής για το smartphone σας. Συνδέστε το τηλέφωνό σας μέσω του USB για να το φορτίσετε, ακόμα και όταν ο υπολογιστής σας είναι κλειστός ή σε λειτουργία sleep.

About Freegr network

Από το Blogger.