ειδήσεις

Νέοι φορητοί υπολογιστές VAIO από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε νέους φορητούς υπολογιστές, οι οποίοι εντάσσονται στις σειρές VAIO S, VAIO T και VAIO Ε, προσφέροντας έτσι καινούριες λύσεις για όλες σχεδόν τις κατηγορίες καταναλωτών που θέλουν να επενδύσουν σε ένα notebook.
Στα VAIO S μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της οθόνης των 33,7 εκ. (13,3") και αυτής των 39,5 εκ. (15,5"). Με το λεπτό και απόλυτα επίπεδο design του, το VAIO S χωράει εύκολα σε τσάντα ταξιδίου για να το έχετε κοντά σας όποτε το χρειάζεστε. Είναι κομψό και ανθεκτικό, κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά όπως το μαγνήσιο, το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα (εξαρτάται από το μοντέλο), με βάρος λιγότερο από 2 κιλά στα μοντέλα της σειράς S 15.
Όλα τα μοντέλα της σειράς S 13 διαθέτουν έναν ενσωματωμένο οπτικό δίσκο (Blu-ray Disc ή DVD) που αυξάνει τη σταθερότητα του πλαισίου, χωρίς να προσθέτει στη λεπτή, χαμηλών τόνων εμφάνιση του φορητού υπολογιστή.
Απολαύστε ευκρινή, αναλυτική προβολή παρουσιάσεων, γραφικών και παιχνιδιών στην οθόνη υψηλής αντίθεσης που διαθέτει βελτιωμένη αντοχή στις γρατζουνιές και επικάλυψη κατά της αντανάκλασης, η οποία μειώνει τις λάμψεις, ακόμα και όταν βρίσκεστε έξω. Η οθόνη VAIO Display Plus με Full HD σε επιλεγμένα μοντέλα της σειράς S 15 σάς εξασφαλίζει ζωντανές εικόνες με πολλές λεπτομέρειες που προβάλλονται άνετα από διαφορετικές γωνίες.
Είτε φτιάχνετε παρουσιάσεις, είτε «ξεφυλλίζετε» τη συλλογή των μέσων σας, η πληκτρολόγηση είναι απόλαυση με αυτό το άνετο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο σε συνδυασμό με το touchpad χωρίς κουμπιά με gesture control.
Η έξυπνη, εργονομική λειτουργία του συνδυάζεται με τη μεγάλη του ισχύ και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Οι επεξεργαστές τρίτης γενιάς Intel Core i7 quad-core (σε επιλεγμένα μοντέλα της σειράς S 15) μαζί με την προαιρετική μονάδα αποθήκευσης SSD και τα ισχυρά υβριδικά γραφικά NVIDIA GeForce σάς διευκολύνουν στη δουλειά σας αλλά και στην ανάγκη σας για διασκέδαση. Ορισμένα μοντέλα της σειράς S 13, που διαθέτουν το υψηλής ταχύτητας LTE/3G WWAN mobile broadband, συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας, όταν βρίσκεστε εν κινήσει.
Διατίθεται επίσης, προαιρετικά, ένας νέος σταθμός σύνδεσης για τη σειρά S με ενσωματωμένη μονάδα σκληρού δίσκου 500GB. Πάρτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων σας, όποτε βρίσκεστε στο γραφείο ή απλώς χρησιμοποιήστε τον για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Η προαιρετική μπαταρία τύπου sheet διευρύνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 14 ώρες, ώστε να χρησιμοποιείτε το φορητό υπολογιστή σας ακόμα και στις υπερατλαντικές πτήσεις.
VAIO της σειράς S: έξυπνη και ισχυρή απόδοση
Με τα νέα VAIO της σειράς S είστε πάντα έτοιμοι για δράση. Απλώς, ανοίξτε το καπάκι και ο υπολογιστής σας θα είναι έτοιμος για λειτουργία σε ελάχιστο χρόνο με το Rapid Wake + Eco. Όταν νιώθετε πως χρειάζεστε ένα διάλειμμα, ο φορητός υπολογιστής VAIO θα περάσει σε λειτουργία deep sleep, εξοικονομώντας ενέργεια και διαφυλάσσοντας τα δεδομένα σας μέχρι και 90 ημέρες1 χωρίς να εξαντληθεί η μπαταρία του. Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας, ενώ με την προαιρετική μπαταρία τύπου sheet μπορείτε να δουλεύετε αδιάλειπτα μέχρι και 14 ώρες.
Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με τον αισθητήρα φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου, ο οποίος αυτόματα χαμηλώνει τη φωτεινότητα της οθόνης, σάς παρέχει άνεση όταν πληκτρολογείτε αργά τη νύχτα.

About Freegr network

Από το Blogger.