ειδήσεις

MSI Big Bang ZPower Motherboard

Η MSI εργάζεται εντατικά επάνω στην πρώτη της Big Bang series motherboard που βασίζεται στο Intel Z77 Express chipset και θα υποστηρίζει τους επεξεργαστές "Ivy Bridge" και "Sandy Bridge" με socket LGA1155. Η μητρική ονομάζεται Big Bang ZPower και το όνομα του μοντέλου είναι MS-7751 v 3.0.
Ο αριθμός μοντέλου δείχνει ότι ο σχεδιασμός του PCB είναι παρόμοιος με την Z77A-GD65. Προς το παρόν έχουμε μόνο δύο εικόνες που εντέχνως έχουν διαρρεύσει από την MSI.
Οι εικόνες αποκαλύπτουν οτι η ZPower είναι μια πλακέτα πληρέστατη και με σύγχρονα χαρακτηριστικά. Την πρώτη ματιά την κερδίζει η εντυπωσιακή ψύκτρα της που ο σχεδιασμός της θυμίζει τις κάρτες γραφικών Lightning της MSI.
Η μητρική πλακέτα έχει σχεδιαστεί για 3-way multi-GPU setups, αν και δεν εχει χρησιμοποιηθεί το PLX bridge chip. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιεί Pericom PCIe lane switches ώστε να χωρίσει την x16 σύνδεση από τον επεξεργαστή σε x8/x8/NC ή x8/x4/x4. Η MSI Big Bang ZPower Motherboard στοχεύει και τους O/Cers άλλα και τους μέσους απαιτητικούς χρήστες. Έχει φιλικότατο UEFI BIOS και ποιοτικότατα VRM power chips.

About Freegr network

Από το Blogger.