τεχνολογία

Η AOC παρουσιάζει μια νέα οθόνη με λευκό σχεδιασμό και ιδιαίτερα προσιτή τιμή

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC, παρουσιάζει τη νέα λευκή οθόνη e2451Fh 24” (61 εκ) με ξεχωριστό design και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Με λευκό κομψό φινίρισμα, η Full HD οθόνη χρησιμοποιεί LED-backlit LCD τελευταίας τεχνολογίας για να ταιριάξει ιδανικά την εκπληκτικής απόδοσης εικόνα με την εντυπωσιακή εμφάνιση. Με χρόνο απόκρισης pixel μόλις δύο χιλιοστά το δευτερόλεπτο, η οθόνη ενεργειακής απόδοσης είναι ιδανική και για gaming.
Οθόνη AOC e2451Fh Η AOC εξοπλίζει το νέο μοντέλο της σειράς Style Line 51 με ένα ξεχωριστό TN panel που προσφέρει φωτεινότητα 250 cd/m², φυσική αντίθεση 1000:1 και χρόνο απόκρισης μόλις 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ως αποτέλεσμα η e2451Fh προβάλλει φωτεινές εικόνες χωρίς θολώσεις και σκιές. HFull HD οθόνη, κατάλληλη για εφαρμογές γραφείου, multimedia και gaming, είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με την ελκυστική σχεδίαση.
Προηγμένος εξοπλισμός Η 24” οθόνη δέχεται σήμα μέσω της αναλογικής VGA θύρας καθώς και ψηφιακά με DVI-D ή HDMI. Μια έξοδος 3.5 χιλ. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση ήχου σε εξωτερική συσκευή. Η οθόνη διαθέτει δυνατότητα κλίσης και μια σειρά πρακτικών λογισμικών. Συγκεκριμένα το “e-Saver” και το “Eco Mode” χρησιμοποιούν έξυπνες λειτουργίες εικόνας για την περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ το i-Menu επιτρέπει οι ρυθμίσεις της οθόνης να γίνονται εύκολα και από το ποντίκι. Επιπλέον, η λειτουργία “Screen+” μοιράζει σε την οθόνη 16:9 σε διαφορετικά panes, τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω συντομεύσεων.

About Freegr network

Από το Blogger.