τεχνολογία

Νέο USB DAC από την Cambridge Audio

Υπόσχεται αρκετά καλύτερη ποιότητα ήχου στα ακουστικά σας!
Η Cambridge Audio που είναι γνωστή στον χώρο του ηχητικών συστημάτων με αρκετές Hi-Fi καινοτομίες παρουσίασε την νέα της πρόταση στον τομέα του ήχου στους υπολογιστές με την παρουσίαση του DacMagic XS, που αποτελεί ένα πολύμικρό DAC (Digital to Analog Converter) σχεδιασμένο για τους φορητούς υπολογιστές που δεν μπορούν να προσφέρουν τον κατάλληλο ήχο στα ακουστικά.
Σχεδιασμένο από την Cambridge Audio, το DacMagic XS USB DAC αποτελεί την καλύτερη αναβάθμιση για τον ήχο του υπολογιστή, μέσω σύνδεσης USB. Αν και είναι πολύ μικρό, προσφέρει την ίδια τεχνολογία με τα καλύτερα DACs της Cambridge Audio, ενώ δεν είναι σχεδιασμένο μόνο για τους audiophiles, καθώς δουλεύει άριστα ακόμα και με αρχεία MP3 και υπηρεσίες streaming όπως το Spotify το Pandora και τοSkype.
Παράλληλα ο ενσωματωμένος ενισχυτής ακουστικών προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ισχύ από οτι μπορεί να δώσει η ενσωματωμένη κάρτα ήχου και προσφέρει καθαρό ήχο ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα. Τέλος στο σπίτι είναι κατάλληλο για την σύνδεση του υπολογιστή ή του laptop με το σύστημα ήχου προσφέροντας την ίδια ποιότητα ήχου με άλλα πολύ μεγαλύτερα DACs.

About Freegr network

Από το Blogger.