freegr.gr

Όλες οι λεπτομέρειες για το Pro Evolution Soccer 2016

Το Pro Evolution Soccer είναι ένα ποδοσφαιρικό game, το οποίο εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, για αυτό και κάθε λάτρης του gaming και της στρογγυλής θεάς δε γίνεται να μην προσθέτει κάθε χρόνο την ετήσια ανανεωμένη έκδοση του. Λίγο πριν την μεγάλη γιορτή του gaming (Ε3), η Konami έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στη νέα έκδοση του αγαπημένου footbal sim, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά στις 18 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και PC.
Το PES 2016 (όπου στο εξώφυλλο του πρωταγωνιστεί ο διάσημος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Neymar) θα τρέχει πάνω στην Fox Engine, η οποία ως γνωστόν τροφοδοτεί το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, αλλά και το The Phantom Pain. Σύμφωνα με τους developers της Konami ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια στον τομέα των visuals έχει αναβαθμιστεί και με το παραπάνω στο PES 2016. Επιπλέον, το νέο Pro αναμένεται να διαθέτει ένα φρέσκο και πιο ανεπτυγμένο collision system, το οποίο υπολογίζει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι παίκτες, έτσι ώστε κάθε τζαρτζάρισμα, tackling ή ακόμη και η παραμικρή επαφήνα προσφέρει κάθε φορά και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το PES 2016 θα δίνει καλύτερο έλεγχο στον "αέρα", μεταδίδοντας μία πιο ρεαλιστική αίσθηση στις κεφαλιές και στον τρόπο απώθησης των αντιπάλων.
PES2016_Neymar_02-Large
Παράλληλα, το PES 2016 περιλαμβάνει καλύτερους χρόνους απόκρισης, βελτιστοποιημένο έλεγχο στο 1vs.1, βελτιώσεις στην αμυντική λειτουργία, πιο έξυπνη AI και αναβαθμισμένους μηχανισμούς στον έλεγχο, στις κινήσεις και στις αντιδράσεις των τερματοφυλάκων. Εκτός από τα παραπάνω, οι developers έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στο θέμα των δυναμικά εναλλασσόμενωνκαιρικών συνθηκών, ενώ θα υπάρχει και μία νέα κάμερα που θα επιτρέπει πιο ευρεία γωνία θέαση του match. Στα παραπάνω προσθέστε φρέσκα animations, βελτιώσεις στα Master League και myClub modes, αλλά και νέο commentary. Τέλος, όπως έγινε γνωστό η Konami υπέγραψε ένα μεγάλο deal με την UEFA, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα για το Champions League και το Europa League στο PES για τα επόμενα τρία χρόνια.
PES2016_weather_01-Large
Περισσότερες λεπτομέρειες σίγουρα θα υπάρχουν στην E3 2015, ενώ προς το παρόν απολαύστε και το  νέο τριλέπτο video που ακολουθεί που αποτυπώνει την ένταση και τη δυναμική του νέου Pro…  

About Freegr network

Από το Blogger.