ειδήσεις

Η Panasonic παρουσιάζει την Lumix GX85

Μία νέα κάμερα παρουσιάζει η Panasonic, το μοντέλο Lumix DMC-GX85, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των mirrorless φωτογραφικών μηχανών. H νέα κάμερα της Panasonic είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα Digital Live MOS στα 16 Megapixel, με ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων. Υπάρχει low pass filter και επεξεργαστής εικόνας Venus, ενώ το κλείστρο έχει ειδικό ηλεκτρομηχανικό μηχανισμό. H Panasonic GX85 έχει Wi-Fi, ISO που φτάνει το 25600 και δυνατότητα συνεχόμενης λήψης φωτογραφιών στα 8 καρέ το δευτερόλεπτο.
H νέα κάμερα της Panasonic υπόσχεται καθαρές και ευκρινείς φωτογραφίες, ενώ μπορεί να τραβά βίντεο σε ανάλυση Ultra HD στα 24 και 30 fps, ενώ η λήψη βίντεο HD μπορεί να γίνει και στα 60 fps. Υπάρχει και σύστημα Post Focus με 49 περιοχές αυτόματης εστίασης, έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάζετε την εστίαση μετά τη λήψη της φωτογραφίας.
Στο πίσω μέρος της κάμερας μπορεί να βρει κανείς μία οθόνη διαγωνίου 3 ιντσών, η οποία είναι ελαφρώς αναδιπλούμενη προς τα πάνω και τα κάτω. Το viewfinder της κάμερας της Panasonic είναι ηλεκτρονικό, σε διαμόρφωση 16:9, με ανάλυση 2,764k. Η νέα Panasonic Lumix GX85 θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2016, σε ενδεικτική τιμή 800 δολαρίων στις ΗΠΑ, μαζί με φακό 12-32 χιλιοστών, σε επιλογή μαύρου και ασημί χρώματος.

About Freegr network

Από το Blogger.