ειδήσεις

Την πρώτη Philips με UltraClear 5K ανάλυση ανακοίνωσε η MMD

Η MMD, η οποία έχει την άδεια χρήσης του εμπορικού της σήματος Philips, ανακοίνωσε την νέα της Philips 275P4VYKEB. Πρόκειται για μια επαγγελματική οθόνη 27'' με ανάλυση 5,120 x 2,880 pixels και εργοστασιακό καλιμπράρισμα, ώστε να καλύπτει το 99% του AdobeRGB και το 100% του sRGB, αποδίδοντας ένα δισεκατομμύριο χρώματα.

Περισσότερες πληροφορίες για την οθόνη, αναφέρονται στο δελτίο τύπου της εταιρίας, το οποίο ακολουθεί.

large.275P4VYKEB_ftl_rflx.jpg
Αθήνα, 29 Μαρτίου 2016 Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, ανακοινώνει τη νέα οθόνη μεUltraClear 5K ανάλυση– την πρώτη οθόνη 5Κ της σειράς. Με 14,7 εκατομμύρια pixels (5,120 x 2,880), η οθόνη Philips 275P4VYKEB με ανάλυση5K εμφανίζει τέσσερις φορές περισσότερα pixels από την Quad HD, και 50% περισσότερα από την Ultra HD, προσφέροντας εξαιρετική καθαρότητα και ευκρίνεια που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες γραφικών. Η νέα οθόνη 27 ιντσών είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία PerfectKolor, η οποία εξασφαλίζει εργοστασιακά καλιμπραρισμένο 99% AdobeRGB, 100% sRGB χρωματικό χώρο καθώς και ένα δισεκατομμύριο χρώματα.
Ανάλυση 5Κ για υπέρ-ακρίβεια, υπέρ-καθαρότητα και υπέρ- επαγγελματισμό
Η ανάλυση 5K διαθέτει επιπλέον 1,000 οριζόντια και 700 κάθετα pixels στη περιοχή προβολής συγκριτικά με μια οθόνη 4Κ, δημιουργώντας επιπρόσθετο χώρο για τους πολυάσχολους χρήστες και αυξάνοντας, με αυτόν τον τρόπο, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα τους. Για παράδειγμα, υπάρχει χώρος για ένα επιπλέον CAD εργαλείο παραθύρου για τη σύγκριση φωτογραφιών, ή επαγγελματικών γραφικών, ή ακόμη για να παραμείνει ανοιχτό ένα παράθυρο σύνταξης email. Έτσι είναι περιττή μια δεύτερη οθόνη για πολλαπλές εργασίες, γεγονός που αυξάνει την αποδοτικότητα αφού οι χρήστες μπορούν να επικεντρωθούν σε μία μόνο οθόνη. Με προηγμένη τεχνολογία PLS, η οθόνη διαθέτει επίσης υπέρ-ευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών εξασφαλίζοντας ακρίβεια στη θέαση με ευκρινή γραφικά από κάθε δυνατή οπτική γωνία.
Ο Albert UlfmanProduct Manager των οθονών Philips στην MMD για την Ευρώπη, αναφέρει: “Με την ανάλυση 5Κ, προσφέρουμε στους επαγγελματίες χρήστες μια οθόνη υψηλής ποιότητας με μακροπρόθεσμη αξιοπιστία απόδοσης, η οποία ανταποκρίνεται στην πρόκληση των πιο απαιτητικών μηχανολογικών εφαρμογών και γραφικών. Η οθόνη 5Κ Ultra HD αναδεικνύει την παραμικρή λεπτομέρεια με καθαρότητα και ευκρίνεια.’’

About Freegr network

Από το Blogger.