Νέα σειρά LG SUPER UHD με Nano Cell τεχνολογία

Στα πλαίσια της CES 2017, η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων SUPER UHD η οποία εκμεταλλέυεται την τεχνολογία Nano Cell για ακρίβεια στα χρώματα, ευρύτερες γωνίες θέασης και μεγάλη λεπτομέρεια εικόνας. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.  Χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία οθόνης με ενίσχυση χρώματος μέχρι σήμερα, οι SUPER UHD τηλεοράσεις της LG Electronics (LG), (μοντέλα SJ9500, SJ8500 και SJ8000), διαθέτουν τεχνολογία Nano Cell και αναμένεται να αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα θέασης των LCD τηλεοράσεων στην έναρξη της CES 2017 αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας. Η σειρά τηλεοράσεων τρίτης γενιάς LG SUPER UHD με τεχνολογία Nano Cell προσφέρει απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια στα χρώματα, επιτρέποντας παράλληλα ευρύτερη γωνία θέασης. Όλα τα μοντέλα SUPER UHD TV της LG διαθέτουν Active HDR με Dolby Vision επιτρέποντας πολλαπλές μορφές HDR, προσφέροντας στους χρήστες πρόσβαση στο πλήρες φάσμα υψηλής ποιότητας περιεχομένου HDR. Επιπλέλον, με την τελευταία έκδοση της έξυπνης TV πλατφόρμας webOS της LG, οι ισχυρές δυνατότητες ήχου συνδυάζονται με το λεπτό, υψηλής αισθητικής σχεδιασμό του κάθε μοντέλου τηλεόρασης LG SUPER UHD, καθιστώντας δυνατή την καλύτερη επιλογή του μοντέλου τηλεόρασης ανάλογα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του καταναλωτή. 
Οι οθόνες Nano Cell LCD διαθέτουν ένα τεχνολογικό πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας ομοιόμορφα σωματίδια μεγέθους περίπου ένα νανόμετρο σε διάμετρο για να δημιουργήσουν χρώματα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ακρίβεια και ευρύτερη γωνία θέασης σε σχέση με άλλες τηλεοράσεις. Ιδανικές για μεγάλες, τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης, οι LG SUPER UHD τηλεοράσεις με Nano Cell εκπέμπουν χρώματα με συνέπεια σε ευρύτερες γωνίες θέασης με καμία διαφορά χρώματος για τους θεατές που κάθονται ακριβώς μπροστά από την οθόνη και εκείνους που παρακολουθούν από γωνία 60 μοιρών. Η τεχνολογία Nano Cell επιτυγχάνει τέτοια εντυπωσιακά αποτελέσματα από την απορρόφηση του πλεονάσματος του μήκος κύματος του φωτός, ενισχύοντας την καθαρότητα των χρωμάτων που εμφανίζονται στην οθόνη. Αυτή η δυνατότητα απορρόφησης του φωτός επιτρέπει στις νέες οθόνες LCD της LG να φιλτράρουν διαφορετικά χρώματα με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτυπώνοντας κάθε χρώμα ακριβώς όπως προοριζόταν από το αρχικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, το πράσινο χρώμα στις συμβατικές τηλεοράσεις μπορεί να ‘αναμιχθεί’ με άλλα χρώματα του μήκος κύματος - όπως το κίτρινο ή μπλε - προκαλώντας ξεθώριασμα στο χρώμα με κίτρινες ή μπλε αποχρώσεις. Η LG Nano Cell μειώνει δραματικά τις περιπτώσεις αλλοίωσης των χρωμάτων, την αστάθεια της εικόνας και άλλα θέματα υποβάθμισης του χρώματος. Η τεχνολογία Nano Cell μειώνει επίσης στην οθόνη τη λάμψη φωτός για τη διατήρηση υψηλής ποιότητας της εικόνας, ακόμα και όταν η οθόνη βρίσκεται σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό. 
Αναγνωρίζοντας την εξαιρετική ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων LG Cell SUPER UHD, η Technicolor, η πιο γνωστή εταιρεία για την εικόνα και το χρώμα στο Χόλιγουντ, συνεργάζεται με την LG για να προσφέρει ποιότητα εικόνας στην τηλεόραση ισάξια με τις καλλιτεχνικές προθέσεις κινηματογραφικών παραγωγών. Οι λάτρεις των ταινιών στο σπίτι θα επωφεληθούν από τα 100 χρόνια εμπειρίας της Technicolor στην ανάπτυξη και εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών χρώματος μέσω του Technicolor Expert Mode, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την πιο ακριβή απόδοση χρωμάτων στις SUPER UHD τηλεοράεις της LG. Η συνεργασία βασίζεται στις ήδη εντυπωσιακές τεχνολογίες αναπαραγωγής χρωμάτων των 4Κ τηλεοράσεων της LG για την προβολή των πιο ζωντανών χρωμάτων η οποία συνάδει με τα υψηλά πρότυπα Technicolor, που υιοθετεί η πλειοψηφία των studios του Hollywood.

, , , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.