ειδήσεις

Η Sony με τις νέες A1E Bravia 4K OLED TVs με οθόνη

Ο κόσμος του HDR έχει επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό με την έλευση των υπηρεσιών video streaming, του 4K UHD Blu-ray, και πρόσφατα με τα παιχνίδια του PlayStation 4. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η ακριβής επεξεργασία εικόνας παίζει κρίσιμο ρόλο στην επίτευξη μιας εκθαμβωτικής εικόνας που πληροί τις προθέσεις των κινηματογραφιστών ή των προγραμματιστών παιχνιδιών. Ο επεξεργαστής X1 Extreme 4K HDR από τη ναυαρχίδα σειρά Z της Sony, έχει αναγνωριστεί ευρέως για την ικανότητά του να παράγει ζωντανές εικόνες με εξαιρετική υφή, βάθος, χρώμα και αντίθεση, κάνοντας ένα σημαντικό άλμα εξέλιξης στο χώρο του HDR. Με δύο νέες σειρές τηλεοράσεων, η Sony παρουσιάζει τη δύναμη του επεξεργαστή X1 Extreme 4K HDR σε ένα ευρύτερο κοινό. Παράλληλα με τον επεξεργαστή X1 Extreme, η νέα σειρά XE93 διαθέτει μία λεπτή μονάδα οδήγησης οπίσθιου φωτισμού, τη Slim Backlight Drive+, και έναν οπίσθιο φωτισμό LED βελτιωμένης τεχνολογίας, που επιτρέπει ακόμη πιο ακριβή και πιστό έλεγχο local dimming, συγκριτικά με το Slim Backlight Drive. 
Με την quad-edge δομή LED που διαθέτει και με το X-tended Dynamic Range PRO local dimming και την τεχνολογία ενίσχυσης, σας προσφέρει κορυφαία φωτεινότητα και μοναδική αντίθεση – στην πραγματικότητα αποδίδει αντίθεση 10 φορές περισσότερο XDR*2 συγκριτικά με μια συμβατική τηλεόραση LED. Με σκοπό να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από 4K HDR οθόνες, η Sony παρουσιάζει την τηλεόραση 4K HDR OLED γνωστή ως “BRAVIA OLED”. Η σειρά Α1 προσφέρει μια εντελώς νέα οπτική εμπειρία συνδυάζοντας την εκπληκτική ποιότητα εικόνας OLED με το X1 Extreme, το πρώτο παγκοσμίως ηχοσύστημα, σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης*1 και την μοναδική πρωτοποριακή μορφή του. Χάρη στα πάνω από 8 εκατομμύρια αυτό-φωτιζόμενα pixels της τεχνολογίας OLED, η σειρά A1 φέρνει μια σημαντικά εμπλουτισμένη οπτική εμπειρία με πρωτοφανές μαύρο, αυθεντικά χρώματα, εικόνα χωρίς θόλωση και ευρεία γωνία θέασης. Το X1 Extreme ελέγχει με ακρίβεια τον τεράστιο αριθμό από pixels και αυξάνει την δυνατότητα της OLED να προσφέρει εξαιρετική 4K HDR εικόνα. Οι καινοτομίες της BRAVIA OLED δεν τελειώνουν με την φανταστική απόδοση της εικόνας. 
Η σειρά Α1 είναι η πρώτη μεγάλη οθόνη τηλεόρασης*1 παγκοσμίως, η οποία μπορεί να παρέχει υπέροχο ήχο από μόνη της. Έχοντας αυτό το πλεονέκτημα της δομής της OLED, χωρίς οπίσθιο φωτισμό, η Sony ανέπτυξε μια νέα τεχνολογία ήχου την Acoustic Surface κατά την οποία ο ήχος μπορεί να προέλθει απευθείας από την ίδια την οθόνη. Αυτό επιτρέπει την τέλεια ενοποίηση της εικόνας και του ήχου, κάτι που θα ήταν ανέφικτο με τις συμβατικές τηλεοράσεις. Παράγει, τελικά, ευρύ ήχο και εικόνα συγχρονισμένα εξίσου στις πλευρές της τηλεόρασης. Μαζί με την εκπληκτική ευρεία γωνία θέασης της OLED, η σειρά Α1 προσφέρει ασύγκριτη οπτική και ακουστική εμπειρία, ανεξάρτητα από τη θέση του θεατή.

About Freegr network

Από το Blogger.