Ετοιμάζονται οικονομικά laptop με Windows 10 S

Αρκετοί κατασκευαστές έχουν ήδη αξιοποιήσει τη μικρότερη χρέωση της Microsoft για τα Windows 10 S και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν laptop με αρκετά ελκυστική τιμή. Έτσι, σύντομα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στις ΗΠΑ 8 διαφορετικά μοντέλα με την νέα έκδοση του λειτουργικού. 
Στα τρία από αυτά έχουν ανακοινωθεί οι τιμές στο online κατάστημα της Microsoft για την αμερικανική αγορά, οι οποίες κυμαίνονται από 189 έως 299 δολάρια. Τα τρία αυτά μοντέλα προέρχονται από τις HP και Acer, ενώ θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ μέσα στον μήνα. Το φθηνότερο laptop ανήκει στην HP και ονομάζεται Stream 11 Pro. Πρόκειται για ένα κλασικό notebook, με οθόνη αφής 11,6 ιντσών και HD ανάλυσης, 4 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 GB. Η HP θα διαθέσει επίσης μία παραλλαγή του convertible ProBook x360 Education Edition με προεγκατεστημένα τα Windows 10 S, το οποίο διαθέτει οθόνη 11,6 ιντσών ανάλυσης 1,366 x 768 pixel, επεξεργαστή Intel Celeron, 4 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 GB. Θα στοιχίζει $299, τη στιγμή που η τιμή του μοντέλου με τα πλήρη Windows 10 ξεκινά από $329. 
Η Acer θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του TravelMate Spin B1, ενός convertible με οθόνη αφής 11,6 ιντσών 1080p, γραφίδα, 4 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 GB. Το συγκεκριμένο μηχάνημα θα κοστίζει από $299, από $399.99 που είναι η τιμή του αρχικού laptop. 
Στο online κατάστημα της Microsoft, υπάρχουν επίσης τα Dell Latitude 3189, Asus VivoBook Flip TP203, HP Stream 11 Pro, Asus VivoBook E201, Samsung Notebook M, και Toshiba Altair ME+. Η σημαντικότερη ίσως διαφοροποίηση αφορά τη σχεδίαση, αφού τα τέσσερα μοντέλα είναι convertible, τα μισά μάλιστα από τα οποία συνοδεύονται και από γραφίδα. Τα υπόλοιπα τέσσερα είναι συμβατικά notebook. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, όλα διαθέτουν οθόνες 11,6 ιντσών, επεξεργαστές Microsoft, 4 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 GB. 
 Site: TechTimes

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.